Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovatno je čovjek imao 35 godina i 26 mjeseci,.
"...kada se ispod kuće u kojoj je živio otvorila rupa u koju je upao Jeffrey Bush (37)..." "...ponor koji se otvorio ispod kuće nesretnog 35-godišnjaka..." Novinarstvo na nivou. Stvarno je sramota. Ali stvarno.
Odkad je umro ko da je u zemlju propo.
Otvorila se vrata pakla....
eno ga izaso na koridoru 5c na iskopavanju tunela :) samo lagumdzija suti,nece da brine narod.. :)
joj kad se nadju ovako komentarisati i gluposti izbilavati po ovom klixu kako novinari tako i ova nasa luda raja
OVO JE MASLO SMRDINA DODIK MILORADA SAMO ON KOPA LJUDIMA RUPE
našli džefrija u kini
Majke mi mile vise drogirate u klix redakciji ali losom gudrom do bola
Prevodioi naucite malo bolje engleski ili engleski uciite na kratkim kursevima "bolonje"
Pa klixovci dogovorite se sami sa sobom, i procitajte tekst prije nego ga objavite... U prvom djelu ste napisali da je nesretni covjek imao 37 god, kasnije pisete 35, prvo kazete da nije proglasen mrtvim, onda da je poginuo, onda da opet nije proglasen mrtvim...