Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Rumuni su najveci cigani..... sve to treba na Madagaskar otjerati!
Eu - trazili ste, gledajte..kad je prosirenje Unije politicko a ne ekonomsko i sigurnosno pitanje imam punopravne clanice evropske porodice naprednih, Rumuniju, Bugarsku, pa cak i Grcku a svi znamo da se slike sa ulica iz tih zemalja ne razlikuju puno od srpsko. hrvatsko bosanskih razglednica...eto, ti romi su niko drugi nego ravnopravni gradjani EU koji iamju pravo da se krecu, naseljavaju i rade u bilo unutar Eu gdje god zele...cigani smo mi, zatvoreni u nas cumez!
joj romima samo da je dzabe love.. prosjacenja mi je pun k. ne libim se dati nekome kome treba ali kada hodam ulicom i skace za mnom i kuka ogadi mi sve.. sto je najgore to su radno sposobni ali lijeni ljudi..
Rome treba pokupit i vratit u pradomovinu Indiju, ogranicit razmnozavanje i ograditi ih velikim Indijskim zidom.Nikad nista dobro nisu donijeli.