Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih sad na istorijskom faktu.
satanski stihovi su bazirani na istorijskom faktu. muhamed prvo objavio da je ok imati vise bogova, da bi privolio mnogobosce da prisju novoj vjeri. poslije rekao da ga je sejtan zaveo i donio novu \"ispravljenu\" objavu. ko god spomene ovo, treba ga ubiti i nakon izvjesnog vremena postat ce nova istorija. tako religije postaju vremenom ono sto jesu. a pocinju od sasvim normalnih stvari. silom postaju legende.
Još jedan dokaz da je Iran jedna primitivna zaostala fašistička zemlja u kojoj su osnovna ljudska prava, aposebno prava žena na nuli.
Bas me interesuje koliko je ovih sto mu proglasavaju lincovanje uopste procitalo knjigu
@asko mora da si iz gluhe bukovice
cuj smrtna kazna, znaci niko nista ne smije pisnut inace zik? yebemti logiku i levate i ko im dade silu da se sile
asko, kakvi su ti izlisni komentari?
Nicija nije do zore gorela pa nece ni njegova uskoro ce biti uhvacen akobogda pa ce biti izrucen Iranu a tamo zna mu se sta ga ceka uh nebio mu ja u kozi ali sto je trazio to je i dobio.