Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Turci! Pa šta su mislili EU poslanici, da se sa Turcima može kao sa Bošnjacima. E neće ići, Turci imaju sposobnu vlast i strogo se vode \"oko za oko, zub za zub\" principom. Znači ne možeš se prema meni ponašati kao zadnji fašista a od mene očekivati da budem Gandi. Nadam se da će i naše korumpirane glavešine jednom skontati da se na silu odgovara silom, provokaciju provokacijom,...
Da su se najavili, sigurno bi bez problema obišli crkve, u šta sam siguran 100%, ali gospoda misli da može da hoda kuda joj se hoće i kad joj se hoće ( nećete Tursku u EU a htjeli bi da hodate po njenoj teritoriji bez dozvole), e gospodo Evropski parlametarci naletjeli ste na protivnika sa jakim zubima, nije vam to BiH, da ulazite i izlazite kad vam se digne.
@frenk da ten uzmi strik i obisi se psihopato
Moj umjereni komentar, vidim, smeta, pa ste ga izbrisali, no, ovaj iznad mene, kojim se na najtužniji način psuje čitavom jednom narodu, e, on ne smeta! Mašala, svaka čast, mali gebelsi sa www.novinovipazar-x.com!
bravo turci.... EU mislis da moze s turskom kako hoce...halo l3vati spustite s na zemlju...niste toliko vazni.... ako s mi bosnjaci ulizujemo EU u pak.su, turci to nemoraju.... da mi bosnjaci imamo mu.da, rekli bi ovima iz EU \"vozdra, l3vati otpusteni ste\"... jer za danasnju katastrofalnu situaciju u BH krivaja je EU i SAD....niko drugi...znali su skrojiti dejtonski nesporazum....i sada lafo \"dogovorite se\" pa dogovorite se vi sa ovim genocidasima... vi ste nam napravili nesporazum...vi ga ispravljaj te....ali naravno mi za ovo nemamo mu.da...i dalje cemo s ulizivati ko pi3.ke... ako u EU neko neko pr.ne o Bosni mi odma trazimo da udisemo taj s.mrad nema veze sto nam smrdi...jer smo obicne pi.ck3... isto tako koristim priliku da ye.bem svim sr.bima ma.ter u pa.ksu.... eto toliko... pozdrav
Sarajevo x , sa svojim administratorima i ljigavcima, brisite kucke ali cu vam poslati jedan viruscic pa ce te plakati.
smetljari i jedni i drugi ovi romi ovi cigani
stop religion
Da, vraća nas, i? Šta je ba više. Fućka mi se za Evropu. Ne treba ni ona nama. I okani nas se i ti i slični tebi. Idi ba u svoju postojbinu, koja god da je. Pusti nas da živimo na miru. A i tebi će biti bolje, vjeruj.
gotovo je sad ce poslat nato da im cuvaju crkve kao na \"kosovo\"
Samo naprijeda, svaki takav korak vas vraćau prapostojbinu! Teško je pobijeći od porijekla... Evropa vas ne treba!
Neka su!!!
kada su nudili da se ujedine i udju zajedno u EU pravoslavni krscani su glasali protiv,jer gdje ce oni da dijele zemllju sa muslimanima!Hapsi sve i nepustaj!!!
nema sale sa turcima,ko ih je tjerao da idu u zabranjenu vojnu zonu Turci brothers..........samo hapsite te cigane grkee..
da su u RS uhapsili nekog hodzu koji je provjeravao stanje neke srusene dzamije, da li bi isti komentar napisao, tj bravo srbi? Kladim se da ne bi...