Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ni bosanski ne znaju kako treba, a kamoli još da uče strane jezike... :)
pa bosanski ti je najteži jezik izuzmeš li azijske vidi samo deklinaciju padeže...
I onda ce mene ismijavati kako pricam i pisem a uopste ne zivim u BIH a oni jos zive tu pa ne znaju svoj jezik kako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kad se sjetim del boya kako je vladao francuskim hahaha
mogu i ja na facebooku staviti da sam muško da imam vikendicu u Francuskoj i da živim u normalnoj državi sa normalnim političarima(u Bosni) bil to onda bilo istina
Ne znam zašto njemački nije evropski jezik broj 1
imaš pravo Dijasporko većina ih se prave da znaju tuđi a naš ne govore kako treba.Najbolje je prvo naučiti svoj jezik ili jezik zemlje u kojoj živiš a onda ako imaš volje uči dalje
nema veceg bogatstva od znanja nekog jezika..... to se nemoze platiti....
najsmješnije je to što ja njemački ne znam beknuti, a cijelu osnovnu i srednju ga učila, dok sam engleski sama svladala.
...do you speak european? :)
Svi iz Bivse Juge znaju bar 3 jezika. Bosanski , srpski i hrvatski.
Sve zavisi. Meni su rekli da Spanci ne pricaju engleski te da odgovaraju na spanskom a evo ja super s njima pricam engleski ma da i ucim spanski.
Hvala bogu dragom da sam naucio kako se uce jezici. Nama je lako nauciti jezike jer nam je jezik sinteticki i kao takav omogucava nam da brzo "hvatamo" jezike. Ucite jezike jer vam mogu valjati
Moram dodati da su Njemci katastrofalni sto se tice engleskog jezika !!! A o aroganciji da ne pricam. Ovo vam govorim iz licnog iskustva !
Nijemci ti katastrofalni?? Onda nisi bila u Francuskoj.
Nisu nista bolji Francuzi i Talijani!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne znaju materni a da znaju dr jezike. ne zna covjek dal da se smije il da place.
Nek svi uče engleski. Šta će ti drugi.
perque no italiano, noi siaomo tifosi di calcio
Naravno i talijanski. Svakako. Mi u redu. Garethe ovo ja za druge onako generalno.
kod nas u rs su posebno lijeni.zive u bih a ne znaju taj jezik vec pricaju jezik susjeda....