Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
admiine, majku ti kroz dijete tek rodjeno yeebeeem. mamu vaam yeebem priimitiivnu poganu, blokirate i brisete sasvim normalne komentare koji se bas ne podudaraju sa vasim razmisljanjima ali propustate one koji pozivaju na mrznju. pichkka vam matteerina talibanska
Ko će ispasti gluplji. Reality show svaki dan samo na sax-u
proizvoljna ti je prca prjiatelju i moze se upotrijebiti samo u tramvaju da vrijeme brze prodje, da bi se o necemu govorilo treba da se pznaju neke elementarne stvari a kako vidim daleko si od toga :(( samo cinik moze tako sto kazati :(
Zivko Josilo izdrkotino jedna
za one koji nisu dobro upuceni, ovo je cetvrti krug nametanja sanckija Iranu, uopce nije sporan iranski nuklearni program, da njega nema bilo nesto drugo,izvjesno je da zapad na celu sa SAD-om ne zeli da suradjuje sa iranskom vladom i ne podlijeze direktivama sa zapada, iranu treba odati duboko postovanje zbog toga, znaci kao nije prosle tako isto nece ni ove sankcije biti ucinkovite, jer Iran ne zavisi ni od jedne strane zemlje, nema uopce vanjskih dugova, sve sam sobom radi i privredjue, sanckcije samo mogu dodatno homogenizirati odvec poznate iranske stavove,i jos ga vise ucvstiti u ispravnoj stvari, ;)
U trenutku kad € pada sa ubrzanjem 9.81 m/s*s ovo ne treba EU državama i građanima.
sve bi to moglo za pet minuta da se sredi...
hocel nas Haris ulozit veto na ovu odluku?
U pravu si... EU fašisti... Neka navedu bilo šta što je Iran uradio, a da nisu oni uradili to isto ili još gore. Žele da unište Iran i ne biraju sredstva.
HAHAHA MOZETE GA PODUDLATI IRANU FASISTI!