Dnevnik "Prese"
0
EU sebi "podmeće" nogu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto sam sad sve procitala samo jedno govori: treba bjezati sa Balkana... Ne shvatate koliko je Balkan jedna primitivna sredina i kako su narod samo ovce, kad je bio komunizam svi ste bjezali od crkva i dzamija, sad kad su nacionalisti tu onda velicate svoje nacije, kad bude neko dosao i rekao da se trebaju pobiti svi ljudi iz evropske unije vi cete onda na njih... ma fuj...
muslimani su brisali i brisu prsticima guzice(tj peru vodom i sapunom, a ti je nisi briso dok nisi vidio to od njih...samo da vas podsjetim i tebe i Rs-niste znali sta je sapun dok vam ga nisu Turci donijeli...a da ne pisem o kulturi... Sto se tice texta aferim autoru i Austriji;kad ce Austrija investirat u Bosnu i Hercegovinu? BOSNA4EVER!
Ja fakat ne kontam šta će Muje u Evropi. Oni su se uvijek identificirali s Istokom, njegovali običaje iz tog područja - brisanje guzzzice prstićima, hranili se lojem, bili su toliko prljavi i peksinavi da je morala vjera da ih natjera da se operu prije nego li uđu u vjerski objekt. Evo nek se zapitaju šta će oni u Evropi
A novinar Die Prese-a je Mujlrich Mujiberg. Nek malo kr.eten pogleda koje su stranke dobile potporu glasača za EU parlament pa nek se onda Mujama uvlači u pa.kaš. Pun je k. Evropi šamija i zakrabuljenih akrapa koji non stop traže neka svoja prava a to znači drugim riječima naturanje svog primitivizma drugima
To ti je Evropa, demokratiju tumace onako kako njima odgovara... pomalo mi se sve ovo pocinje gaditi, pocinjena je agresija na državu koja je bila priznata od te iste Evrope, pa nad tim istim narodom je pocinjen i genocid... a evo sada isti taj narod treba da bude odgurnut po strani i da se neomoguci nikakav napredak. Evropo lagano ali sigurno pocinješ da mi se gadiš!
\"BOK\" gugl translajet - pa ces vidjet sta je na turskom - vnogo ko i ti.
joj i ti ga sada smlati ... :) ne pretjeruj ...
Bok, pučanstvo!!! kaj\' delate u vilajetu? Tu sam da vam priopćim da od 2011 trebate vize za Republiku Hrvatsku. To znaci da bez vize možete do srbije i možda do Makedonije.
muslimani su najstarija evropska religija oni su tu bili mnogo pre Hrista A Srbija nije nikad ni postojala nego su Bosnjaci ratovali protiv Osmanlija na Kosovu Polju braneci Muslimansku Evropu od najezde Hriscana Osmanlija tako da su Bosnjaci ustvari najstarija nacija u Evropi i stim u vezi oni ce da odredjuju buducnost Balkana jer im to pravo pripada zbog njihove borbe u I i II svjetskom ratu u oba slucaja su bili na strani pobjednika A Gavrilo Princip je ubio Franca Ferdinanda jer je mislio da je ovaj musliman.
pusti ga vidis da je zbunjen, tako ti je to kad mu je prapradjeda napravio turči.n
Srbin je u najboljem slucaju od 19. stoljeca.
@srbi kriza, kriza... pored svojih briga ti brines o tuđoj nacionalnosti :D Ne kontam....
Šta su bili srbi prije nego što su postali pravoslavci?
Pa od kada si ti Srbin kada su u Bosni samo Bosanci?! Jeli ti znas kosu tvoji korijeni?!
čuj ovog bošnje što misli da je srbin...