Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zivis pa ne znas na kraju krajeva - slobodno ti napravi kucu u ciganskom naselju pa ostavi slucajno auto tamo ;) Ljudi su takvi u krvi im je cinjenje nepodopstina - sto se tice Ceske ja ih vidjam non stop ko krmci razvaljeni od djeteta do starog. Stancaju djecu dobiju dodatni stimulans drzave i to im je pos\'o - socijala.
Eto sta za \"malog\" covjeka znaci biti dio EU. A ovi nasi se guze u Butmiru i putuju diplomatskim pasosima. A ti, narode, lipsi!
bitno je da sa hrvatskom putovnicom ne trebaju vize!
A sto se gospoda iz Evrope ne upitaju zasto Romi bjeze i Ceske demokratske zelje koja je zadovoljila sve Evropeke standarde o ljudskim pravima. Sve dok je gore desnicar// citaj fasista // Karl Bilt i njegova zena Romi ce traziti spasa van Evrope. Pa sto im recimo Svedzani ne daju azil. Cuj oni prijete Kanadi. Bilo bi smijesno da nije zalosno
Eto Canada se prepala pravo, prijeti joj Karl Bilth ha ha h a
Sta fasisticka Europa ima da \"prijeti\" Kanadi. Najveca je bosanska vukojebina, vjeruj mi.
kolika vukojebina od zemlje, veca 10x od europe, a prepali se par roma. btw. nema brutalnije policije od kanadske, na cijelom svijetu.
o ciganiiio. stari drugovi, što vas niko ne voliii, oooooo