Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od gradova Erdogan samo jos sarajevo drzi pod kontrolom. 😉
I to ce izgubiti na izborima.... narodu je dosta straha...hljeba i igara....
Izgubi erdo sve urabne sredine
Znaci u prevodu ruralni dijelovi ga jos podrzavaju, tj kao i nasu SDA zatucani krezavci
Erdogan je prošlost. Tuga u trokutistanu
Divi mu prezimena *Imam Mogu*, ovaj se ubio za politicara u BiH.
STAV na aparatima.
Selo i seljačine odlučuju sudbinu Turske kao i BiH!
isti je ko i sda, samo nepismeni glasaju za njega
ako ga ne linchuju trazice azil u Saraybosni
Erdogan glavni još samo u Sarajevu i Čačku
volio bih da SDA Talibani procitaju ovo - da se malo uvjere koliko je Turska 'razvijena'.. ovdje porede Italijansku ekonomiju koja ne raste 10 godina i Tursku koja je za SDA Talibane 'cudo' .. ne zaboravite da Turska ima 20m ljudi vise od Italije a 3x manju ekonomiju.. ucite, talibani... Turska je qurac od ovce: https://countryeconomy.com/countries/compare/turkey/italy
Zašto se neko u BiH uopšte brine oko izbora u Turskoj? Ok, vijest izašla, vidimo rezultate i to je to. Već večeras vijest zaboravljena.
vidi sada ovih SDA Talibana danas je masovni orgazam u SDA Kalifatu, bilo je najmanje 5 clanaka o Erdoganu..
Aha, samo se vi igrajte! Mog'o bi se desiti još jedan Gulenov puč, pa još 100 000 u zatvore, pa vanredno stanje i sve za dobro naroda!
Gluposti pisete. Ogromna vecina je za Erdogana. Pola Ankare i pola Istanbula je za njega glasala. Gdje je gubitak u ta dva gradonacelnika. Sve odluke donose lokalni parlamenti, a neke proceduralne sami gradonacelnici. Turska je vecinom uz Erdogana. Zivio sto ljeta samo zato sto dusmanima smeta.
Izgubi erdo sve urabne sredine
Bravo Ekreme podrška iz Tuzlanskog Kantona!
Majko mila evo sto je Erdogan ruzan ko lopov.. ovaj na slici je jos gori. Bas ono 'ruzan kao Turcin'.