Upozorenje na porast rasizma
0
Erdogan traži da Švicarska ispravi grešku
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... bio Dodik u Zenevi i Svajcarcima odrzao predavanje, ljudi ga shvatili i rezultat je poznat.
Blago tebi, jesi pametan. Uzdaj se ti u svog \"velicanstvenog\", a ne u svoju pamet. I do sada je on kaznjavao Svajcarce, a vama veliku srecu donio.
Nisu ni mogli porusiti u Bosni kad su Vlasi dosli kasnije, pa nije ni bilo da se rusi. Osim toga kad kreces kreni sa Kosova, porusili su Decane, Gracanicu, i ostale. Zato jos uvijek idete tamo da se molite vasem cudnom hegemonu. Aja Sofija je muzej a bila je dzamija , posto kao crkva nije ni koristena, slicni su uradili i spanci u Kordobi, sa jednom dzamijom.
To Svicarci, pokazite stvarno svoje lice..Hvala ti boze sto ne pripadam tom primitivnom kulturnom klubo.Bilo bi smijesno da nije zalosno. Svicarski sovinizam je stvarno strasan.Toce se njima obiti o glavu.Jer Gospodar svih svijetova je uspostavio zakone.koji vladaju i na ovom svijetu,da mrzitelji bozijih stvorenja budu kaznjeni i na ovom svijetu.Samo treba malo pricekati.Dok jos nakupe Bozije srdjbe.A Gospodaru Velicanstvenom niko pobjeci nemoze.
@@zzzz 01.12.2009. u 20:04 TROPRSTI BARBARI PORUSISE OKO 1500 DZAMIJA SIROM BOSNE I HERCEGOVINE KO ZNA MOZDA SU SRUSILI I KOJU BIVSU CRKVU ??
Ne keenjaj, majke ti...poruseno je na stotine crkava, ja necu navoditi koje crkve su Turci porusili, ali cu navesti dvije za koje sigurno znam da su pretvorene u dzamije: Ona u Turskoj, sto vire freske ispod maltera, a kod nas imas dzamiju u Bihacu, po cijoj arhitekturi se vidi da je bila crkva, i zna se...itd, itd...ebali ti Turci milu nanu na Balkanu!!! Mars!!!!
tooo erdogane legendo nasa
NEMAM NAMJERU DA SA OVIM MOJIM KOMENTAROM MIJENJAM VAS KRISCANSKI SVJETONADZOR ALI CLAN 9. EVROPSKE KONVENCIJE ZA LJUDSKA PRAVA GARANTUJE : \" SLOBODU IZRAZAVANJA RELIGIJE I INDIVIDUALNO I KOLEKTIVNO IZRAZAVANJE UVJERENJA PRIVATNO ILI JAVNO .\"
@englez \" Ima u Bosni normalnih Evropskih Muslimana koji se ponasaju kao i ostali Evropljani, ...\" Ima normalnih, ali se daju prebrojati na prste.
Pljeskali su mu u Davosu kad je galamio na onog Izraelca, valjda će ga i sada poslušati.
Rece prijesjednik drzave koja je zauzela Balkan prije 550 godina i nije porusila ni jednu crkvu niti katedralu, kao na Kosovu. I pod cijom su se clascu gradile crkve pravolasvnim vlasima kao np. Mostar. Ispade Turska civilizovanija u 15 vijeku nego Srbi i Hrvati u 21 vijeku.
osmanlije su prije 400 godina pomagali gradnju crkava,hej bolan prije 400 godina,a vidi ove demokratlije danas..fuuujjjjjj,svi su takvi znam iz iskustva,al tu se pak nista nemoze,jer broj muslimana svake godine u evropi vrtoglavo raste,a to je ono cega se oni boje
@turcinu: ostavi nam patku i gusku, a ti - kad ti je tako draga - mrs u tursku!
Sto mi je smijesan ovaj cigo koji nemocno cvili.
@zzzz nidje veze a sta su jermeni uradili azerbejdjancima sto evropa o tome ne prica ,a kao drugo jermenci su zapoceli sukob