Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam je odgovor slabih na nepravdu koju čine jaki.....to je nažalost tako
Terorizam je za zadrtog i glupog izlika za pravdu. Sta su rijesili ovim??
I JA SAM KOKUZ SIROMAŠAN I NEZAPOSLEN ------ŠTO ZNACI DA TREBA DA SE VEZEM BOMBOM I POBIJEM LJUDE KOGA ZAJEBAVATE VIŠE I TRAŽITE IZGOVORE
Moja jarane Erdogane, jarani smo mi. Siromaštva i bijede će u svijetu uvijek biti ko i dosad. Radi se o tome da bar terorizma ne bude ! Ako ti tvrdiš da će i totizma ubuduće biti to je priličano radikalna islamistička ideja, koja bi Mediteran mogla bacit u dodatnu nestabilnost.
I ćorava koka ubode po koje zrno. Liberalni kapitalizam je generator terorizma u svijetu. Zna to Erdogan, ali se teško odreći sistema koji podržava zapadni imperijalizam.
e kad se kurdi bune to je zbog nečeg drugog
Mislim,njemu svaka čast,ali nigdje veze. Sve je ovo osveta za zapadnačko divljanje po bliskom istoku. Nikako ne opravdavam,nikako i nikad, ali razumijem 100%.
istražite da li Erdogan podržava ISIL
Jbm ti cijelu familiju ... Nije to uzrok nego fasisticka politika koja je dopustila stvaranje ISIL-a, uništenje Libije, Iraka ...
Ja ublehe brkate.. A turska svaki dan sverca naftu sa isisom..
Već i slijepci vide koliko je ovaj čovjek ispred svoga vremena. Ima podršku nacije, podigao BDP za 500 %. Izvoz povećan u zadnjih 10 godina 300%. Svaka čast na stvaranju jedne dobre i poštene zajednice. Oni koji ga mrze jednostavno ne mogu prežaliti razcijepkanu Tursku koja se čas Amerima čas Rusima dodvorava. Respekt
možda za tebe ali da meni hoće neko doći pa makar bio i Eskim da podigne BDP 500 % uništi nezaposlenost i korupciju i poveća izvoz za 300 % zvao bi ga naprednim i najboljim. A pećinske ljude imamo na vlasti u skupim autima kromanjonce sa telećim pogledima (bivše učitelje likovnog, propale arhitekte koje je babo u amanet ostavio i seoske barabe i varalaice koji se na naciju odazivaju a ne na ime) koji uzimaju po 10 000 eura mjesečno a u državi im 60% nezaposlenih i 97 % nezadovoljnih. A ovaj čovjek ima rezultate voljeli ga ili ne priznali ga ili ne on ima iza sebe rezultate.
_""Stopa nejednakosti će padati kako bude povećavana stopa rasta. Mi smo zapravo to postigli. Minimalna i prosječna plaća u Turskoj su porasle. Također smo preduzeli neke važne korake na polju zapošljavanja mladih i žena, kao i u uspostavi e-vlade, SMEs, investiranja, a u svemu tome, napravili smo značajan napredak. Vjerujemo da su to važni elementi socijalne politike", napomenuo je Erdogan. " Pomislih da si došao u posjetu našoj državi i pričao priču našim vladama. Zašto Erdogan nisi ovako pričao sa Baklirom kada si dolazio? Ovo što si rekao je naše stanje, koje bi moralo da se popravi.
Zapad i Istok različito unovčuju svoja bogatstva, na kojoj je osnovi ljubomora?
Tako je Erdogan,e ovako, sta strucnjaci kazu pocev od Austrije, Francuske. Njemacke i da ne nabrajamo ostale €uropske zemlje. Stignu mladi u te zemlje dobiju ..azil status i drze ga na mininalcu nikakve uvjete u hajmu zivotu tako 3-7 g, u prosjeku, nemas nikakva prava kad si u tom statusu (azilanta). Mladi isflustrirani pribjegavaju tim radikalnim organizacijama koji ih vrbuji za saku €ura to pretezno rade u njihovim Dzamijama tih (selafista) vehabija) kako ih ovamo nazivaju,pitali su zasto ih drze tolike godine u neizvjesnosti na azilu ,kazu da se integrisu pod takvim uvjetima,to im je greska sa takvom psiho metodom koja stvara kod mladih otpor od bojnost,i kad se dese ovakve stvari oni se cude...!
zato sto moraju ici kuci kad rat prestane. oni nisu primljeni da ostanu .. ono sto oni imaju se zove duldung isto kao sto su bosanci vraceni 96 tako ce i oni..niko im nebrani da se skoluju, integrisu, zene, udaju.. ali isto tako nece dobiti posao racunovodze ako nisu kvalifikovani za to.. ovo sto ti navodis je glupa turska teorija.. oni nakon 60 godina jos krive njemce sto su im zene pobuljene i hodaju ispred njih, zive ko u coporu u suedstadtu i nemaju nikakvih aspiracija.. po meni to je dio mentalnog sklopa ovih osoba a ne produkt sredine..
meni se cini da njemu i nije mrsko sto se anam tamo desilo?!
Erdoane napadnite BiH, pri potpisujem kapitulaciju