Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška iz Beograda za ovog velikog čoveka
..........stvara se još jedan putin.........čovjek prilagođava ustav svojim potrebama,....
Znaci nema interneta,tv radija e jbg.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Ih, da je ovo kojim slucajem predsjednik neke druge drzave, nazvali bi ga diktatorom. Al' za ove nase Bosnje on je covjek koji svojom vladavinom zeli zastititi Tursku od "neprijatelja" koji postoji samo u njihovim mozgovima... I dok je on na vlasti "BiH je sigurna," mogu reci da me to najvise nasmijalo... Turska je trn u oku EU fasistima (pogodi zasto), uz pomoc Amera bi je za nekoliko dana sravnili sa zemljom. Jos samo 30-tak godina erdoganove vladavine i Turska ce postati "druga Sjeverna Koreja," samo puno bogatija. A ovo je pravi ulazak u diktaturu. Prvo zabrana Twittera i Youtubea, sada ovo... SLOBODNI KURDISTAN!!!
Cuj "Osmansko Carstvo," pa to "carstvo" bi postojalo samo nekoliko godina, to jeste dokle god to pase Amerima i EU... A kad im vise ne bude pasalo od Turske ce napraviti "drugu Siriju" (Erdogana bi proglasili "diktatorom," ma znas taj scenarijo...).
Jaka Turska na celu sa Erdoganom=Jaka BiH u koju niko nece smjeti da dira.
Objasni..?
Hoćel tada zabranit korištenje mobitela i uvest jedan Tv program ??!
Znači diktatura. Odsad samo nizbrdo bez kočnica za turke.
Dragi nas Predsjednik Erdogan
napred predsednice ..pravo u serijat
Mustafu za predsjednika
hoće da sruše Tursku...ima više kandidata koji to žele al oćito je da neće uspjeti,pokušali s vana pa nisu uspjeli pa sad pokušavaju iznutra...e sad šteta što su u većini slućajeva sami pa se samo moraju braniti od vanjskih Iblisa i njegovih sljedbenika al In Shaa Allah doće pobjeda...brate Erdogane uzvrati im jednik krošeom i poTurći ostatak balkana i evrope a ostali ce samo se pokloniti
Ko to sa vana zeli srusiti Tursku? Kakve li ti price za laku noc slusas...
Cjeli Balkan treba da se raduje, Dobijamo najboljeg Predsjednika za slijedecih osam godina,,,,, Radujte se Balkanciiiiiiiiiiiiiiiii,ovo je veliki dan za nas i veliki dobitak. Svi smo mi Erdogan!!!!
Pravo demokratski, turska ide putem sirije...
ziku Srba sto glume Hrvate
Erdogane vise srbi licu na Turke nego ti,vjerovatno vise imaju turskih gena nego ti :) ti si nesto previse plavkast,