Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sjaj i bijeda, izvještačenost i laž glamura. tijesno i nepodnošljivo razumnim i svjesnim. nek ti je laka zemlja...
...jes to pokušao "ispast pametan"? ...mislim, poštujem da sam ti antipatičan, i to je dio socijanih odnosa. ali, šta si nam novo rekao?
Osjećanjima sam indiferentan prema tebi, samo se ne slažem s tobom. "razumnim i svjesnim" koji je ovo? Po čemu si ti svjesniji i razumniji od nje ili bilo koga ko se bavi modelingom? A na' šta mi je najmučnije od svega, da ovi kretenima koji su ti lajkali komentar ponudiš lovu koju je ona dobijala svi bi do jednog prihvatili.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zao mi je njene mladosti.
...jasta...jos niko se nije oprostio od glamura za butik et tek tako... Dze su ljepotice. Glamur, erotika i missice, tu su i opasni momci.... Nmojte je prodavati za andjela isto ko sto nemojte unaprijed osudjivati...
Tužno...
Kako ste samo dosadni sa ovom austrijankom laka joj crna zemlja.. Ohanite pa koga ona zanima...?!?!!?!
eto sta ces naci kad trzis dunjaluk ja zivim na zapadu, i imah svakakih stvari sto mozes da pomislis, auta, kuce, zene, materialism sta bilo hoces ali jas sam uvjek rekao prije i dalje govorim, nema to stretnosti, samo ima lazi i kobajagi se smijes aunutra si mrtav jadni vi sto vi mislite da je tu neki zivot, kad je to daleko od istine puno korupcije, jel nije to slucajno receno ako hoces pare i dunjaluk da se moras klanjati sheytanu nemozes nikakav drugi put da dozes do dunjaluka nego da prodas svoju dusu, a ma BAs nema!!
Yes, yes, ja zivjeti u Bosnia i Herzegovina, moj kuca, domovina. Gladna sam, bosa, nemam jacket, ja hodati gola and be hungry, gladna and zedna i jedva cekam umrijeti da budem na ahiretu insala. Daj ba, sta ja sad moram oskudjevati u bozijim (halal) blagodatima 70-80-90 godina ili koliko cu vec zivjeti. Ipak je meni draze kad mogu na dunjaluku jos uvijek, bogu hvala, zagrliti svoju majku i brata. A ahiret ce doci, nadam se da ne jos, ali ce doci, to je sigurno.
Vrati se u Bosnu pa vidi rahatluka!Zivi od 5 stoja i ne prodaji dusu sejtanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slika 1 je vise nego kontraverzna ( bar meni ) Ko zna sta se iza toga svega krije Austrijanci su perverzni do boolaa... znam iz sopstvenog iskustva
...o...
Lešinari. Žalosno, mlada osoba. Ne rovarite. Mah....
JA ENA NISAM TVOJ SIN ZAPAMTI TOOOO... RADO BI TE LJUBIO S NJIM... AL SADA JE VEC KASNOoooo.... fakat je prekrasna bila ...pokoj joj dusi mogu mislit kako joj je frajeru tesko... zamjene nece lako naci....
oj zalosti, gledam video mislim kako nisam ljepsu curu vidjeo u zivotu. tek u komentarima procitam kako je stradala, bas mi je zao.
lik koji je bio s njom u momentu nesrece je sada van zemlje? znaci da je pobjegao i ako se utvrdi da je bio tu s njom onda nema sumnje da ju je ubio.
Ne u momentu nesrece nego prije. Znaci moglo je bit npr da je bila s njim na dorucku, on otisao u Svicarsku na put, ona trcat.
UBICA BIO SA NJOM U MOMENTU NESREĆE ? VALJDA UBISTVA ! HAJD JEDNOM MALO SE SABERI ZA PROMJENU ! Tu se poijavi i muškarac mada su ove djevojke najveći fanovi LGBT populacije. A sva priča je kao mušakarac zločinac a žena žrtva. Što je temeljni postulat ženskog odjela LGBT pokreta !! Koji je u BiH među najjačima u svijetu sa desetinama miliona KM donacija !!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)