Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo dijete, Antikomunist - to je nasa buducnost. jer on ce jednoga dana odrasti i imati pravo glasa. vrijeme je da se pakujem.
@Kaserta ako Mohamed i pobijedi, mi cionisti cemo ponistiti izbore i proglasiti sekularistu pobjednikom ... vi muslimani jos niste skontali fazon, ne ?!
cuj Fundamentalisticka , dje nes psovat...
Inshall.ah da brat Mohamed Morsi pobijedi ! Amin !
islamisti, zar jos niste shvatili da mi cionisti suvereno vladamo svijetom ?! eto, pobijedili islamisti a mi im cvoku opalili i ponistili izbore ...
POZDRAV IZ BUGARSKE!ZNALI SU I BUGARI KAKO S GENOCIDASIMA FASISTIMA SRBIMA: http://upload.wikimedia. org/wikipedia/commons/0/06/O statky_Srb%C5%AF_povra%C5%BE d%C4%9Bn%C3%BDch_Bulhary.jpg
Momak to si ovako 90to+ godiste , rata nisi vidio ja babo ti je zbrsao u Njemacku. Obrisi sline djete i idi u cosak.
po rijecniku zakljucujem da nisi vjernik. turbo-mahalac?
J...i vam \'islamisti\' majku fasikomunisticku srboslovensku