Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipatski biznismen: Kupit ću otok i zaposliti 200 hiljada izbjeglica Bosanski biznismen: Kupit ću 5 firmi I otpustiti 200 hiljada radnika
Bolje bi zvučalo: Kupio sam otok i zaposlio 100 000 izbjeglica.
fora milijarder a skuplja 100 miliona
Nadam se da ce uspjeti jer toliko milijardera ima u svijetu mogu da doniraju i pomognu u naumi egipcanina. Bilo bi divno pruziti ljudima sansu za jedan normalan i dostojanstven zivot.
Manje price, vise rada.
Pa de kupi...
Nece oni jarane na taj otok, oni hoce u Njemacku, tamo je dobra socijala ;)
180 ili koliko eura mjesečno plaćen smještaj i hrana. Nije loše ali nije nešto realno.
RESPEKT
to se trazi
Nagibe care pokupuj Him sve otoke i naseli arape po rvatskim otocima..
Čemu tolika briga za Hrvate? Šta ti imaš sa otocima? Možda je slavna bosanska mornarica vladala otocima, postoje li ikakvi dokazi o tome?
Po danu Inspertor Nagib a po noci sibicar Ragib. Ragibe ne rise keve ti.
Mislim da ovo nije realno, neće mu Grci dozvoliti.
pa nije ovo sims 4.
Hjad necemol i mi Bosanci doc do posla. :P
Pa nek ga kupi vise, trubi o ovome vec sedmicama. A gdje ce zaposlit 200 000 ljudi ? U Evropi ? U Africi ? Na Bliskom Istoku ?? Na kraju nije dovoljno kupit otoke - ne moze on svojevoljno naseljavat strance u Evropu, izdavati dozvole za rad i dozvole boravka. Price za malu djecu...i sto ne kupi dio Egipta kad je tako, manji troskovi nego u Grckoj.
Egipat je ionako prenaeljen u mjestima gdje ima pitke vode,a evropa nema problema sa pitkom vodom.
Baš fina gesta gospodina