Nezadovoljni presudom Mubaraku
0
Egipat: Danas masovni protesti širom zemlje
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srusice islamisti i ono malo privrede u Egiptu sto je jos ostalo, samo polako ...
@darksideih muslimanska braca su bili glavna pokretacka snaga revolucije, a ne tamo neka proevropska proamericka i proizraelska nafiksana alkoholizirana omladina ako ti mislis ! da jeste bila obladina ali muslimanksa omladina koja mrzi USA i i Izrael iz petnih zila !
ma propal ste ko grčka. samo protestujete, a nista ne dobivate sta ste zeljeli, omladina koja je sve pokrenula, samo je izgurana da bi se neka braca i sl. mogli docepati vlasti. pa sad da vidimo kako ce vam nedostajati mubarak, kad vam ovi zabrane turizam, jer su zene gole i kad izgube amere ko saveznike. Para nema.
Vala ste više dosadili sa tim protestima.