Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da će ih iran opaliti zubima po mudima.
BALYINSKI TERORISTO, NEĆEŠ JOŠ DUGO.
Da hoće napasti Izrael i Amerika volio bih više nego pare. Pa da ih Iran jednom za sva vremena vojno pokopa,. Kad ih iranska vojska opali po gubici i Amerika doživi takav vojni debakl i poraz da se više ne oporavi. Daj bože da napadnu Iran, vrijeme je da Amerika na vojnom polju konačno dobije teških batina.
zamisli da ahmedinedzadu neko baci bananu... odmah bi ga gadjao atomskom :D
@-:_ to sad mi sunije levati ?!
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA, a samo se ona može i nazvati revolucijom.
trebao ove siite definitivno kazniti za sve sto rade jadnim sunitima po Siriji, Iraku , Libanu ,,, Hodze na kranove, sloboda iranskoj inteligenciji !
Iran srpski biti neće!
ZZ Top najpopularnija grupa u Iranu.