Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eksponati pripadaju Tatarima - muslimanima...................pravoslavni su obični kmetovi - čobani
Ko je jamio, jamio...
Ionako narod od tog nema neke koristi, Janukovic ima preko 100 miliona franaka na svicarskim bankama, a Putin ima milijarde od kojih je se vrlo tesko rastati ali jednog dana doce svim diktatorima kraj.
A ti punu kantu govana od koje te niko ziv nemoze rastaviti, sta ti znas sta su diktatori samo blebeces po portalu.
Znam dobro da nijedan covjek na svijetu nije neki bozji poslanik pa da vlada duze od 10 godina i pusti svoje korijene. A ti jedi ta njihova govna koja ti serviraju kroz nacionalizam i mrznju prema normalnom svijetu, da bi ostali na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)