Za izgradnju stiglo devet ponuda
0
Dužina trećeg mosta na Bosforu bit će 1275 metara
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti ni školu prepozno. IstaNbul.
SVAKA CAST TURSKOJ ! Nece Tursku u EU-a, a Turska ce uskoro imati veci budzet od nje !
grozni ste ...treba monogo vise ovih slika !!!
NOŽ ŽICA SREBRENICA.
turska se oslanja na europu samo 3% svoje povrsine, a ostalih 97% lezi u aziji, tako da turska uopste nije europska zemlja, vec je azijska.
da brže muslimani isele u Tursku
Srbi su vasi preci
eto turaka
i mi u Beogradu smo slicni kao Stanbul! :D sagradismo mos od 200 meleona, velicanstven dodjite da ga vidite ;) inace cudno mi je ovo za 100 000 automobila projektovan, kad gazelu dnevno predje preko 150 000 vozila i jedan od najprometnijih mostova u celom regionu, verovatno ce sad da se rastereti, naravno daleko je svetlosnim godinama BGod Istanbula ali za pocetak i BG bi vas odusevio po meni licno misljenje e sad po vama nznm ;) pozdrav i svi da se razvijamo ljudi! ajmo napred svi!! svi ko Turska! :)
Damire, de vidi da ti dogovoriš ovo sa izvođačem. Reci im, daćemo im jednu travnatu parcelu na Alipašinom, zauzvrat. Nek\' prave zgrade i raji nek\' zaklanjaju sunce i vidokrug što im je Tito ostavio.
Ma neki komsija garant, cim odmah pocne da pjeni (a ne konta) i promovira Bg, \'\'najvecu Balkansku metropolu\'\' khmmm khmmm (a Zg onako doda).
@grad joooj oplakah tvoj komentar,covjek je mislio na Istanbul sa tim \"velik i lijep grad\"
Adresa ovoga pod HOS -ZA DOM je: [email protected]
Ti očito nisi išao dalje od Hadžića. Sarajevo je teža selendra. Idi u Bg ili Zg koji su takođe mali gradovi pa da vidiš šta je lijepo a i puno veće. Preporučujem još veće gradove poput Sofije, Budipešte ili Praga, a da ne govorim o metropolama poput Londona, Berlina, Pariza..... Ti koji se oduševljavaš čak i Sarajevom, vjerovatno bi pao u nesvijest kada bi vidio prave gradove.
Zaista jedan velik i prelijep grad
Dajte ba SA_X. Ispadate iz trenda. Zar nema više vijesti o pederima, ubicama, silovateljima, \"svi loši samo mi dobri!\", \"Sarajevo najveći i najljepši grad na svijetu\".... i tako to...
zašto ovog vlašinu/kjafira, neko ne sankcionira barem sa portala s-x.com, prijavite vlaše, zbog uvredljivih komentara policiji