Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su, ne bi me cudilo da su ga naftom gasili :D
ovde bi sad semsa vikala zapaliteme ko ovu zgradu
cudno kako ova zgrada nije se urusila do dna.......kao one 11.9. u SAD-u
..jesi li stvarno toliko glup? :)))
Pa, nista nije eksplodiralo... :))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako se ovaj nije srusio kao 9/11
Rodney: This flat is in a wonderful position, isn't it? I mean, fifteen minutes from the West End, it's fifteen minutes from the motorway... Uncle Albert: And fifteen minutes from the ground. :D
Ima ona pjesma, kad sprinkleri zataje.
Pustiš je da izgori do nekoh 30-og sprata, i onda gasi :D
Joj novinara i govanna...kakva najvisa zgrada na svijetu bruke jedne....pa BURJ DUBAI je najvisa na svijetu... ccc koje ste vi spodobe.
Prvo najviša zgrada na svijetu je Burj Khalifa. Drugo, Burj Khalifa je poslovno-stambeno-hotelski kompleks, treće, fino su naveli da je ovo samo STAMBENA zgrada. I na kraju, uskoro ni Burj Khalifa neće biti najveći toranj na svijetu. Pravi se Kindgdom Tower u Džeddi, u Arabiji. Smiri strasti.
soitudare, posto vidim da pametujes da te odma spustim na zemlju magarce. PRVO: trebas otici tamo i vidjeti uzivo tu zgradu i kako je ljudi u Dubaiju zovu, tj koji naziv vise upotrebljavaju.Burj Khalifa je OFICIJELNI NAZIV istoimene zgrade,a poznatija je po nazivu BURJ DUBAI i vecina taksista u Dubaiju kad kazes da te odvezu do Burj Khalife napravices zbrku jer je naziv Burj Dubai onaj koji se upotrebljava vise.Tako da oba naziva su ispravna, i nemoj da pametujes i prdis na ta svoja usta a nikad krocio u Dubai a kamoli do pomenute zgrade. DRUGO: tekst sam napisao zbog ocigledne gluposti koje valjaju ovi klixovi novinari, a ti mi nesto tu nabrajas sta je ispravno a sta nije, a veze s vezom nemas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj novinar lupeta i kaze da je "baklja" neboder najvisi stambeni objekat na svijetu. To nije tacno iako on spada medju najvise stambene objekte na svijetu. Najvisa zgrada na svijetu, poznati "Burj Dubai" ili "Burj Kalifa" je u blizini ovog goruceg, pa takva vijest lako zbunjuje citaoce i misle da se zapalio "Burj Kalifa", pa tako medju rajom nastaju velike dezinformacije.
Burj Khalifa nije samo stambena zgrada.
Ovi vatrogasci bi mogli uciti od svojih bh kolega koji sacekaju da objekat sav izgori pa onda posipaju vodom pepeo da se nebi raznosio usljed puhanja vjetra.Mislim ovo su neke od najsavremenijih tehnika gasenja pozara sa kojima se ponose bh vatrogasci.
Ko vidi semsu nek joj rekne da sam bolja maca od njee
The Torch!
Jako zanimljivo :$
Prave zgrade, a ne znaju kako da ih gase.