Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahru malo prenijelo. Nije on neuracunjiv, samo je malo lud
Srbi samo napadaju civile
Čovjek platio da ide u Bosnu, oni idu za Srbistan. Kad je tražio pare nazad, oni mu prijetili. Izvadio pištolj - buši, neće da plate!
Fahro se malo zeza
@Trebinje..pa što vas šutnuše iz RSK..sa zapadnih granica?
a što vas oteraše s Kosova? mislim Zapad...?
Nijemci kao po obicaju pretjeruju u svojim reakcijama policije. Nema potrebe zaustaviti voz i podici helikopter zbog tuče krezubih dinarida u autobusu.
Nijemci kao po obicaju pretjeruju u svojim reakcijama policije. Nema potrebe zaustaviti voz i podici helikopter zbog tuče krezubih dinarida u autobusu.
koga interesuje šta je, ko je i kako je bilo evo link https://www.euronews.rs/evropa/vesti/17699/kraj-drame-u-lastinom-autobusu-nemacka-policija-uhapsila-napadaca/vest?fbclid=IwAR3HaEIl6G6tp8Hy4R9ns4yn_c3_hJ6vYARKzoiA2_hkpm3RcFr8SfKdZNw
Srbijanska posla
srbijanci prave probleme
Laki se malo uzbudio 😂😂
Srbijanci sta rec bila ih trojica a fahro kriv srpske medie
„Prema informacijama njemackog Bilda…“ i momentalno prestanes citati.
Vidite dragi novinari kako se lijepo može objaviti ime i prezime, zapamtite to i tako isto uradite kada sljedeći put nestane koji milion.
Fahro, sam protiv svih, a ne ko srBske P i chke, napadaju samo u coporu i na slabije.
Sandzo terorista, izazvali rat i u Sarajevu.
Sandzak kao osinjak
Jooj kako lažu, imao pištolj a kasnije nema pištolja.... Kome je u genima da laže,? S.rbima!!
Fahro je plaćen os srpske države da bi se vodila kampanja da je svaki Bošnjak potencijalni terorista. Ne budi kao Fahro.
Ovako se kroji bošnjačka historija (do prije 30 godina istorija), tako što se prešuti sve što se može prešutjeti i njih dovesti u neku neugodnu situaciju. Od svih drugih traži katarzu i izvinjenje, samo svoje guraj pod tepih.