Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa drzava tj, drzavni aparat i jeste najveća mafija !! Prave zakone koje štite njihove lične biznise a na običnom građaninu treniraju strogoću . Od murije prave privatno obezbjeđenje a njima daju dozvolu za sve pa čak i za ubistva . Preko iste te murije običnom čovjeku utjeruju strah u kosti , prate , prisluškuju , u biti krše zakon na svakom koraku a kriju se iza tog istog zakona . Mnogi šupljiraju kako je MILICIJA bila ovakva ili onakva a za ovu POLICIJU je izmislila demokratiju . Kod milicije se tačno znalo koga biju i maltretiraju !!!
Pročitaj prvo pa onda komentiraj.
Sto vam je ovo cudno? Kada je legalno i normalno napadati druge zemlje vojnom silom i pljackati njihova prirodna bogatstva, ovo je samo sitnica.
Tako bas i to sve pod plastom islamisticke grupe,pobunjenici,islamisti,el-Kaida,Talibani,izmisljanje kojekakvih napada koje smai isceniraju i sprovedu pa podvale muslimanima itd.Sve legalno dok se arapi ne pridignu iz svog mrtvila ljenosti,onda ce se odigrati bitke pred sami kraj.
license to kill