Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mali ljudi uvijek budu za*ebani od strane uskih interesa i novca! Je*o te nezavisnot, teritorija, pasoš, valuta, daj mi da jedem i da živim ko čovjek! Je*e mi se kako se država zove i koja joj je zastava i predsjenik
@ante k : Eto, neka si ti politički pismen! Je*la vas nacija i identitet. Manipulišete tim parolama 25 godina, a dotle generacije ostaju nepismene, gladne, bez morala, perspektive, ubijamo se na ulicama, nema nikakvih kriterija, sigurnosti... Srbija i Hrvatska eto imaju nacionalne države... Imaju i Bugarska i Rumunija... I šta su? Najobičnije ka*ine od država!
@ante k Ako zivis medju ljudima koji nisu nacionalisti, vrjednuju ljude po karakteru i kojima je individualizam, osobna sreca i prosperitet najvazniji nije ti ni potrebna nacionalna drzava. Na Balkanu je takvih malo. Ovde su vjera i nacija vazniji od srece i dobrote.
Mozes s njim putovati kroz cijeli Donjeck.
Kakva mastoviost ovih "SAO, RAO" i ostalih autonomnih oblasti to niti ideja niti kreativnosti, nesto mi poznato ovo zvuci.
kako god,dalje od rusije nece moci,a tamo su mogli i sa licnom,samo bacaju pare
I gdje možete s njim? U guzicu.
Šta čeka Srpska ?? Ako se Putin boji novih sankcija, Dodik se ne boji nikoga, a para ima ! :)
Graničari na aparatima.
vidjećeš jada kad i dodik počne štampat svoje pasoše hahaha
Osetija će ga odmah priznati !!
@071SA cekaj sa referendumom prvo da se sprevede onih 106 do sad obecanih ne preskaci.
E jadni ste vi sa tim pasosem. Dokle ????? Mozete samo u Rusiju, a ionako ste isli sa licnim kartama. Tuga brate da ne moze veca. Sa tim pasosem mozete samo obrisati ........ zna se sta vec.
@HIJENE naravno Ameri ganjaju svoj interes ko ne slusa dobije po guzi valjda se sjecas nije davno bilo
Ovo bi trebalo biti zabranjeno isto kao i švargla u Rijadu.
ZIVIO NATO DA CE OVA GOVNA RUSKA POCISTITI
😂😂😂 koji si ti kreten, onaj zaostali fashisticki, ali vase fashisticko vrijeme prolazi!!!!!!!!! Vidim da volis okupacije, tako i tebi ima da Bude jednog dana,, a sto se Tice Rusa i kine samo oni mogu nato da pociste zajedno sa citavom planetom!!!!!
Moze sa njim pravo na njivu.motiku u ruke i pomalo.kaze priznala ih Juzna Osetija.Malo vece gorje.
Ubleha
Kuroslavlje je zlo čovječanstva..............njih, čifutčad i cigančad pod hitno trpati u gasne komore
Valja ga imat. Ako insan bježi od zakona i tako do da se privremeno sakrije podtudžim imenom.
Crveni tariguz, hit u Rusiji ahahahhahahah
@Lostframe davno pršlo vrijeme heheheheh