Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako može u Egipat doći na vlast veći cionista od Mubaraka? Sharon je manji cionista od \'pokojnog\' Mubaraka.
Ništa neočekivano od imeprialista. amerikanci ćutali 2 sedmice i onda preko noći napisali rezoluciju, kad je Gaddafi bio pred pragom da zemlju oslobodi od radikala i bandita. 1 dan mu je samo još trebao da zauzme Bengazi i Tobruk. Obama je bio izabran za predsjednika upravo zbog toga jer se protivio ratu u Iraku i protivljenju politici koju je vodio Bush. Zato će za njega sad prljavi posao obaviti Francuzi i Britanici. Britanci ga mrze jer im je srušio avion nad Locerbieom a Sarkozy uvijek kad mu padne podpora u Francuskoj se pravi važan na međunarodnom području, da si malo digne rating. A još više su se pokazali kao licimuri Kina i Rusija, jer nisu uložili veto. Tamo jučer kad je bio security council Čurkin i kineski predstavnik se smiju kao da su došli u kafanu. Na kraju sastanka nisu se čak ni obratili UN-u, samo razgulili. banda..
-Kako je se Obami ZURILO da izvlaci VOJSKU iz IRAKA Da odglumi MIROTVORCA ,A on imao u planu ovamo blize da otvori ZARISTE, Vidiliste Prvo-- -Wikiliks PRASINA PA POBUNE , Kod Arapa :..Alzie, Egipat ,LIBIJA .I vidimo Ko on Spasitelj Necega ,Kako oni nadju ULJEZA iz tih Zemalja koga sad napadaju da ih USTOLICE na VLAST:PRATITE koga ce POSTAVITI na Vlast Protjerane iz tih zemalja Disidente a za njih su DEMOKRATI .
kome ce sada silajdzic slati konje? ihaaaahhaaaa
A zašto branite Gadafija...eto on demokrata i doborčinitelj, čovjek vlada sa manje demokratije od Ramzesa III punih 41 godinu!
NAKON ODLUKE SAVETA BEZBEDNOSTI UN O ZABRANI LETOVA Intervencija NATO u Libiji \"pitanje sata\" http://www.blic.rs/Vesti/Svet/242276/Intervencija-NATO-u-Libiji-pitanje-sata
Zapad u Libiji spašava i druge arapske diktatore pred sudbinom Mubaraka i Ben Alija, zato je Arapska Liga i zahtjevala ovu rezoluciju.
A zasto se nikad nije uvela zona zabranjenog letenja u izraelu?
@AA Nemoj mijesat stvari, niko nije apsolutno u pravu. Tako da to kako treba stajat pored Amerike (ili biti protiv njih) uvijek i podrzavat svaki njihov potez je glupost. Mozes mislit svojom glavom. Gadafi nije nikakav pozitivac, naprotiv, al sve ovo od pocetka lici kao predstava za uzimanje nafte i poslova u Libiji. 200 milijardi projekata i 3.25% svjetskih rezervnih nafte i zemlja koju je jako lako zauzeti (ili pokoriti na neki drugi nacin) jer je ogromna a ima mali broj stanovnika je laka meta. Cisto sumnjam da bi bilo gdje na svijetu prosli protesti gdje mirni protestanti za 3 dana imaju tenkove al eto... Uostalom ne radi se samo o Gadafiju, to je pola zemlje bar, prvo ce ih bombardovat pa onda dat u ruke ovim \"pozitivcima opozicionarima\" (isti oni iz gadafijevog rezima samo se presvukli).
Imam neki osjećaj da će pasti granata na pobunjeničke pijacu i napraviti masakr
Koji komentari sa pilecim mozgom. Sto ste niste tako bunili 94-95 da branite Srbiju protiv \"imperijalisticke politike\" USA? Pukovnik je punio benzinom Miloseviceve tenkove kada mu je taj mrski Zapad uveo sankcije. Jeli vi barem znate ko vama valja???? Cijeli svijet pa cak i Arapi odbacuju visedecenijske diktatore i vi ste ih ovdje nasli podrzavati. Iz ljubavi prema arapskom narodu?? Vidjet cemo sta ce oni poslije misliti o BiH kad se to sve zavrsi.
Došlo je vrijeme, da država ne smije braniti svoj ustavni i društveni poredak. To vam je demokratija, ali van Zapada......
Naslov bas nije prilagodjen, prvo trebalo je stajat da smo mi glasali za, drugo je trebalo stajat da to nije samo zabrana leta nego zapravo vojna intervencija. Mogli smo bar bit suzdrzani ko sav normalan svijet, uzas...preuzimamo odgovornost za novu americku za.je.banciju.
Majku vam j.... francusku. mogli ste gledat godinama kako ginu civili u sarajevu i još pomagati zločincima. al kad je vama u interesu onda se pozivate na demokratiju i ljudska prava
Mogli ste usput pozvati strane trupe da napuste Bahrein.