Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupite savinu gumu preko njegove zene iz slovenije
4 savine jeftinije neg 1 goodyear
Rekao bi nesto protiv narančastog ali ne smijem. Voli nas narod lopove, lazove, rasiste,... pa će mi odmah minuse nabubat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dozvoljeno Black Lives Metter ali zabranjeno All Lives Metter...Ja ne znam šta se mješa Goodyear gdje mu nije mjesto
@LUCKIES *Miješa
@LUCKIES Nije zabranjeno,to je laz...a onaj koji gura nos tamo gdje mu nije mjesto je upravo Narandzasti....!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haahah koji klaun od predsjednika svasta
ne znam zasto ga pljuju kad je najbolji presjednik SAD-a covjek ne ratuje ekonomista, udara na druge jer brani interes svoje zemlje, a mi pljujemo,jer ne znamo sta je to braniti i cuvati svoje.
A o plivajućem zamajcu ni riječi...
Moje sljedeće guma za zimu koje ću da kupim su Goodyear ;)
Savine i Goodyear gume se prave u jednoj Fabrici,razlika je samo za koje Trziste.
Jedan trumpov poslovni kolega koji je bacio oko na veće suvlasništvo firem Goodyear mu rekao da to twitt-a kako bi cijene dionca pale. I ovaj napisao jer mu je taj poslovni kolega valjao lani. Čista usluga za uslugu iz carstva businessa. A sitna buranija nek živi u uvjerenju da je neko smiješan.
Ovaj covjek je u stanju da sa svima zarati.
Prihvatljivo Black Lives Matter koji prave nerede po Americi, kradu i ubijaju, ali zato su zabranjeni: Blue Lives Matter, All Lives Matter i MAGA. Ali neka su se kljuksovci na Trumpa upalili.
🚂T🇺🇸R🇺🇸U🇺🇸M🇺🇸P🚃 2020
Samo Pirelli i pun gas!
uvijek pogrešno prenosite, sreća ima avaz.
covjek ima ozbiljnih psihickih problema
Ovaj Tramp gori od ovi nasih. Ko kaka treba u pm
jako
Ovaj kao da je u SDA stranci