Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ljudine u p.m
Pusten pod sumnjivim okolnostima!Nekako mi brzo krepa milosevic i arkan (namjerno malim slovom) isto tako pod sumnjivim okolnostima.
ma ovaj je mila majka za Mengelea. Mengele se tereti za ubistvo preko 300,000 ljudi,sto je haman danasnja populacija Sarajeva
@ pipo Lupaš kao maksim po diviziji.
U svakom slucaju s ovim monstrumom nisu ciste stvari?Zasto je pusten na slobodu? Meni njegovo ime i prezime ima korjene jevreja...a zasto bas sad o tome pisu?jos jednom da ocrne islam ili da manje bude u medijama sta radi Izrael palestincima? U svakom slucaju ova vijest ima konotaciju pranja mozgica! BOSNA4EVER! PS DR Leo moz vise o tom mentoru Kisingera???hm,kad vidis sta je Kisinger radio po cijelom svijetu(a to i nastavlja danas jer dje ima konflikt ima i njega!).
Cudi me \"pod sumnjivim\" okolnostima, a kakve li su cudne kad stotine njemackih doktora i inzenjera Amerikanci odvedose kuci (op.Papersclip) pa neke cak postavise za direktora CIA -e. Pa mentor H .Kissingera je bio cuveni ss oficir ........Bas je sve nekako cudno i sumnjivo.
Odnekud mi info, da je ovaj monstrum prakticirao poslije rata do 1962. kao ginekolog u pokrajini Baden-Baden...izgleda da se na ovog ugled\'o Jado. Da ga nisu uhvatili, more bit\', da bi i on pres\'o na islam.....bolesnih umova.....
koji monstrum