Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to cista posla. Isto tako ona gore sto je \"rodila sest sinova\" laze. Svi lazu i okrecu na svojo kolo.
@Ko_zna; u mojoj mahli imaju 3 covjeka sa istim imenom, prezimenom i godistem... nisu ni rod ni koji vrag... ko zna!?!
Ipak ima tu i prenapucavanja! Ja sam upoznao covjeka iz Njemacke rodom iz Srebrenice koji je na spomeniku u Potocarima pronasao svoje ime i prezime i godiste! Znaci da ima mucke ima. Mislim da mi Bosnjaci pretjerujemo sto se cifara tice, ali i srbi lazu kad umanjuju broj poginulih u Srebrenici. Prema tome bice da je istina negdje u sredini.
@Bozidar Kako te nije stid?! Pa vi toliko dugo lažete sami sebe, da ste ubijeđeni kako je laž u stvari istina. Da ti malo pojasnim stvari, isto bi bilo da danas Nijemci pričaju kako je u drugom svjetskom ratu na njima izvršen genocid od strane Jevreja. Cijeli svijet je potvrdio da ste počinili genocid samo se vi pravite ludi. Nikada vi pameti doći nećete.
laž, laž i laž,ništa drugo božidar nije u svom tekstu izrekao, trebaš dobro biti bezobrazan i ovako nešto napisati, štaviše čak i glup da se povjeruje u ovakve tvrdnje koje kasnije iznosi.
U Srebrenici jeste bio genocid ALI nad srbima. Kako? Pa tako sto Naser Oriceve islamske falangde su pobile oko 3.500 Srba najvise civila,nisu stedjeli nikoga,sve sto su stigli pobiti od Srba pobili su na najmonstruozniji nacin.Nisu stedjlei ni Srbce od par dana starosti. I ankon skoro 4g takvoga genocidnoga divljanja CAK iz \"zasticene zoone\" mnogo puta su izlazili i cinili teroristicke akcije .Blizu 90 srbskih sela i zaselaka su islamske falangde zlocinci opljackali popalili a koga su stigli poklali,ubili i and nemocnima se uzasno izivljavali. nakon svega Srbska vojska se skupila skoncentrisala i juris napravila.Oslobadjanjem Srebrenice ponudila isalmskim teroristima predaju koju su odbili iako im je R.Mladic nudio casnu predaju i zivot postedjen.Oric je pre srbske ofanzive s svojim pajdasima sjeo u americke helikoptere i pobjegli.Oslobadjanjem Srebrenice muslimanski teroristi su pokusali proboj k Tuzli i u tim probojima mnogi izginuli.Nakon kompletnoga oslobadjanja Srebrenice neki Srbi kojima su isalmski teroristi poklali i pobili familije nisu imali milosti i streljali blizu 800 islamskih terorista.Dosada Srebrenica i okolina je kompletno sva izbusena pregledana od silnih timova i sveukupno pronadjeno oko 2.500 islamskih ratnika poginulih. Muslimanski politicari i efendia Ceric da bi namirili visestruko uvecanu laznu rojku stradanja islamskih ratnika svako malo donose leseve poginulih ili ranije umrlih muslimana CAK iz Sarajeva ko FOL sahranjuju ih kao zrtve srebrenice.
dobro je rekla jedna srebrenicanka...\"ubjedjuju nas da srbija nije kriva za rat..ubjedjuju nas da nije bilo genocida...jos ce me ubjediti da nisam rodila onih sest sinova sto su mi ubili...\"
treba mu vratiti diskove, donijeti mu sva dokumenta svijeta, laptope, kurce palce, tim od 200 najboljih advokata i sta god mu treba za proces, da se ne bi zatrovani cetalji kasnije mogli zaliti na eventualne nepravilnosti u sudjenju. svakako ce ga osuditi na dozivotnu!
@BALIJA Hoćeš reći da si ti pomalo \"klao\" u prošlom ratu. Prvo, vjerovatno nisi ni imao godina za to a i da kojim slučajem jesi do sada bi bio zajedno sa tim zločincem o kojem daješ komentare u Haagu. Ako su ostali goveda kojima se manipuliše da rade sve te strahote zašto Bošnjaci postaju ksenofobi i šovinisti? Postoji milion efikasnijih načina suprotstavljanja nacionalizmu. I bio bi red da moderator kontroliše komentare na tektstove
lagano je sad pricati sta bi mi...pokazali smo se tih godina kolike smo picke kad nas je ovaj levat mogao guziti...sutimo sada najbolje
pa mamu mu jebem njemu ne treba da sude u hagu vec ga trebaju pustiti da hoda kroz srebrenicu i nek mu svi oni ljudi presude....majmun jedan joj da ga je meni pod ruke ocami satarom bi ga isjeko na komade govno jedno cetnicko...joj joj kak bi i ja tek sad klao mamu im jebem
Koji debil! Pa da je bio u spilji sve ove godine cuo bi za raniju presudu suda u Hagu!