Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što mi nisi rekla da si udata? Šut i jeebi....Demokratske vrijednosti žena sa zapada
Porediš slobodni i suvereni Iran sa banana republikom HR
Ostavite Iran na miru!
Nobel je želio da nagrade dobiju najbolji bez obzira na nacionalnost, spol i religijsko opredjeljenje. Nije važno šta misle muške žene na svijetu nego šta misle žene u Iranu da je jedna od njih dobila nobelovo priznanje.
Javila se?…… šatro!
pedderssko-debilna nacija o nobelu... nobela dobijes ako se boris protiv islamskih propisa. popisam se na tog nobela
Ko god se bori protiv muslimana dobije Nobela
EVO GA ZAPAD UVODI DEMOKRATIJU U IRAN, A VIDJELI SMO KAKO SU TO UVELI U IRAK I LIBIJU.
Da nagrade npr. Abu Skleh posthumno koja je kao novinarka poginula od izraleskog metka izvještavajući o genocidu nad muslimanima Gaze.
Još jedan islamofob nagrađen cionističkom nagradom.
Odkad je Obama dobio ovu tzv. nagradu to se zove Nobelova Politika Kratkog Uma!!
Cisto da steknete dojam koliko "zlostavljaju" zene u Iranu, spontani selfiji zena sa bivsim predsjednimom Ahmedinedzadom, kojeg su jucer uocile na aerodromu: https://www.instagram.com/reel/CyC_WSnsd8A/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Koje ublehe, majko mila. Kako to da Nobelovu nagradu za mir ne dobije ni jedna zena koja se bori protiv cionistickog aparthejda i nacizma? Usput, zasto niko nije spomenuo Rominu Salek, koja je jucer obirila svjetski rekord u skejt-slalomu?https://x.com/amirabdolahian/status/1709930425504956862?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Da nagrade npr. Abu Skleh posthumno koja je kao novinarka poginula od izraleskog metka izvještavajući o genocidu nad muslimanima Gaze.
Kad ti bilmez dzamijas odredjuje sta smijes a sta ne smijes a onaj decko u Gorazdu magistar prava tezak invalid ne daju mu priliku ni da se zaposli.
Izdrži sestro uz tebe je slobodni svijet i svi oni koji tako razmišljaju.. Ebemo mater ajatolahu i gomili onih manijaka
Eiš?