Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:( RIP
Ne postoji kompanija kojoj ne treba marketing... sve velike kompanije su i zauzele primat marketingom!
Ne mogu da vjerujem sta koriste za marketing filma... ovo je mozda najjadnije nesto sto sam ikad vidio... FUJ!
Svaki dan umre oko 30.000 djece od posljedica GLADI.... Kada ce te objaviti vijest da je na primjer jedna PEKARA iz Kalifornije poslala jednom od te djece kilu hljeba da se PRED SMRT NAJEDE... Nemam nista protiv curice (ako uopste postoji), ali imam protiv PROPAGANDE o dobrom kapitalizmu, divnim zapadnjacima koji eto koliko srce imaju, pa svoje TRZISNE ZAKONE mjenjaju zbog jednog na SMRT BOLESNOG DJETETA....
Drago mi je da joj je zadnja želja bila ispunjena. R.I.P.
POCIVAJ U MIRU DUSO
Kao sto mnogi rekose uzdat se u Boga i u bolji svijet za djevojcicu, a za ove idiote sto svijet vide crno-bijelo treba reci da ako postoji kompanija kojoj ne treba reklama onda je to Pixar.
blago se njoj, ona će u dženet sigurno, a mi? ;(
Djevojcica postoji, i to se dogodilo, nazalost. Neka joj je dusa puna radosti. Ovo je tako tuzno. Pixar netreba reklame takve vrste, to je bilo zaista iz humanih razloga. Tuzno, i zalosno, kao i neki komentari ovdje.
nadam se da je jasno da devojcica i ne postoji, vec je ovo morbidan reklamni trik kompanije PIXAR...
jadno dijete :(((
puf, ubi mi raspolozenje brate u sekundi :(
Dusa draga... Ali ideš ti na bolji svijet, ovdje svakako nema hajra.
A u PM ! Bas tuzno ! :(
Vanjskopoliticka emisija: Onaj Sefik sin sladoledJije u Mustafe Golubica, zlatan momak i fin decko, uspio se nakon puno peripetija ozeniti sa Sovkom. Jbt - radio primus je imao bolje vijesti od vas.