Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka joj bog podari sve najoblje kad ona daje sve sto moze od sebe
Ovakih je bilo po Sarajevu za vjeme rata samo sto su djeca po Sarajevu nosila vodu pod snajperskom i tenkovskom paljbom Da dragi Allah dz se nagradi ovakvu djecu dzenetom a ove druge da ih nagradi dzehenemom vjecnim Amin AMIN amin
...ako vjerujete u Boga objasnite kako je on to \"HUMAN\" ?
...od kometnara...
Ako ne vjerujete u Boga , suzdrzite se komentara i nemojte lupati gluposti! Mala, respect!
E ovo je stvarno najveci \"dokaz\" da Bog postoji !!! Prvo kao svaki ZLIKOVAC pobije masu ljudi svojim \"davanjem\" a onda TUDJU HUMANOST pripisuje sebi. BOZANSKI, nema sta !!
Kad bi i nas pogodila neka nepogoda kolektivno,mozda bi se i slozili i pomagali jedni druge.A mozda i ne bi.Ko ce da ga zna.U svakom slucaju ziva i zdrava bila curice.I moje misljenje da bog nema veze sa njenom pozrtvovanoscu i humanosti,nego njena urodjena dobrota.Da je boga nebi se desavale ovakve nepogode.Jedino dobro iz katastrofe proizadje da covjek vidi ko je kakav...
@cactusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ispuhao si sa svojim plitkim komentarima
I kakve sad veze ima taj neki bog sa ovim?!?! Daj uozbiljite se malo, manite se tih glupih naslova i popustite nas malo s tim bogovima.
il\' kosio il\' vodu nosio.. :) nidje veze haha
kineska buduca Majka Tereza
š\'a ba na bal?! Na vodu!
Allah je nagradio..
Poštovanje.
Allah je nagradio!