Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu dragi Allah podari dzenet😩
Džennetska ptica. Sabur roditeljima.
Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Džennetska ptica. Sabur roditeljima.
Rahmet mu dusi. A porodici sabura. Ali da pet dana treba da se dijete izvuce iz bunara, pa to je tragedija od nesposobnosti i zaostalosti.
@OsmanSemiragić Kažeš "Sve što se dešava ne može se desiti bez božijeg odobrenja". Znači vaš svemogući, najbolji, najpravedniji, ma sve naj-naj bog je upravo ubio malog dječaka nakon 5 dana patnje. Je li taj bog uopšte dobar i treba li ga veličati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
često je to tako u životu da uzalud uložiš ogroman trud u nešto, u ovom slučaju da bi spasio dijete. no da ga ne ulažemo život ne bi imao smisao. što je društvo naprednije u sociološkom, intelektualnom i materijalnom pogledu, šanse da naš trud neće biti uzaludan su veće.
E dusa draga… dusa me boli
Ovo je tuga.... Pratio sam cijelo vrijeme... On je dženetska ptica.... Allah je jedan 😭😭😭😭😭😭😭😭
Rahmet mu duši.
Dobro razmislite, o svom stanju.. o životu koji bez Božije volje ne vrijedi ništa! Vrijedi li ratovati, oholiti se, vrijeđati druge? Vrijedi li?
Dragi Allahu tuge 😪 Sta reci… Dusice draga
Drzave i da ne kazem cega. Pet dana im trebalo da ga izvuku, nesposobnjakovici. Najlakse se na boga oslonit jer ne mora niko odgovarati za javasluk kao i u Bosni. Jadno dijete.
🙏🙏🙏
😔
Na stranu velika tragedija, ali medijsko lesinarenje, uzivo pracenje je jadno da jadnije ne moze biti. To bi trebalo da bude zabranjeno jer se neko obogatio od klikova streamova za ovih par dana koliko sve traje, na nesreci tog djeteta i roditelja. Zelim da mu Bog podari Dzennet, kao i svoj djeci svijeta koja su izgubila zivotnu bitku na bilo koji nacin.
Tuge, nek ti allah podari dzenet jadno dijete.
koliko vi pojedinci morate biti ograniceni da morate vrijedjat sve sto se pojavi na ovom klixu.
sta roditelji prezivise ,mogu mislit od ushićenja kad je izvučen do preseljenja....
ebemte živote!
koja tuga i sudbina