Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedaju turci ni teroristima isila ni teroristima kurdima blizu sebe
"...pokušaj Ankare da zaustavi stvaranje kurdske teritorije, tvrde pojedini kurdski politički čelnici."....znaci priznajete da zelite da stvorite kurdsku drzavu, sto znaci da zelite da narusite suverenitet jedne drzave....s tim u vezi, zasluzujete da budete sprijeceni jer radite na urusavanju zemlje u kojoj zivite i nije mi jasno sta vama nije jasno onda
Po ŽARKONE logici, Srbija ne bi trebala ni da postoji jer je teritorij ukrala od Osmanskog carstva prije kojeg nije ni postojala :)
I Bosna je nastala urušavanjem jedne zemlje u kojoj si živio. Ne živiš više zato što u njoj nisi bio zadovoljan. Pa valjda 20 miliona ljudi ima to isto pravo. Komentar je na nivou djeteta od 5 godina.