Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERIKA JE UKLJUCENA U DRUGI SVJETSKI RAT BILA OTPRILIKE KOLIKO JE BILA UKLJUCENA U RAT U BOSNI I HERCEGOVINI OD 1992 DO 1995.. POGINULO JE DESETAK HILJADA AMERIKANACA, STO JE SMIJESNO U ODNOSU NA SKORO DVADESET PET MILIONA RUSA NAD KOJIMA JE NAPRAVLJAN NAJVECI GENOCID OD POSTANKA SVIJETA.. MEDJUTIM TIH DESETAK HILJADA AMERIKANACA VISE VRIJEDE NEGO DVADESET PET MILIONA RUSA JER SAV FASISTICKI KAPITAL KOJI JE NA STECEN NA KRVI NARODA SIROM SVIJETA JE OTISAO U AMERIKU, I AMERIKA JE JEDINI ISTINSKI POBJEDNIK U DRUGOM SVJETSKOM RATU, A POZNATO JE DA UVIJEK POBJEDNICI PISU ISTORIJU...... ISTORIJU TREBA ZABRANITI, JER JE TO LAZ KOJA DRZI MRZNJU I SPREMA SIROKE NARODNE MASE ZA BUDUCE POKOLJE.. Vela havle, vela havle jes Amerika stradala u drugom svjetskom ratu, skoro ko foca..
http://www.youtube.com/user/IslamBalkanTV#uploads/0/jd885yfg72M
@aj Za tvoju informaciju, Amerika se ukljucila u 2. sv. rat u decembru 1941. godine, nakon japanskog napada na Pearl Harbour
Nacisticku Njemacku je porazio SSSR (ne samo Rusija, nego i Ukrajina i Bjelorusija i Kazahstan i Uzbekistan i Jermenija i Turmenkistan i i Tatarstan na Volgi (ne na Krimu) itd...). Kazahstan je samo u odbrani Moskve imao 4 divizije... vec u bitkama kod Moskve, Staljingrada i Kurska. Anglo-americko iskrcavanje samo je ubrzalo pobjedu i raspad nacisticke sile.
sve je zavjera.
kakvi rusi bolan,rusi su tek krenuli u ofanzivu kad su se ameri iskrcali u normandiju, odnosno kad je se veliki broj nijemaca sa istocnog fronta prebacio u francusku.ipak mislim da su ameri trebali pustiti svabe da slome ruse,jer da su ih slomili danas bi rusi bili saka jada.
jesi vidio sta obama sve zna
@aj Gdje si ti ucio historiju. SAD ulazi oficijelno u rat 1941. nakon Pearl Harboura, iako su i puno prije toga pomagali Britancima u naoruzanju.
@haha Jel\' ima ista u historiji sto se desilo, a da nije zavjera?
aj ne kaki Obama, da nije bilo Rusa k...bi fasizam bio pobijedjen. a i vi se sjetili da se prikljcuite brobi tek 1944....do tada ste s kokicama u kinu gledali izvjestaje s ratista
Dan d se nije ni desio , to je sve zavjera