Uprkos uspjesima i skandalima
0
Dalaj-lama nikad nije čuo za Tigera Woodsa
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sto se ismijah...braco mila.....dobar vic...dobar...
A ko je ovaj Dalaj-lama?
A ko je tiger woods
Nisam ni ja pa sta!? Jel on cuo za mene aaaaa?
stvarno niste trebali mijenjati podnaslov, bas je dobar bio.. Ocito na saxu niko ne razmislja o marketingu, naime: i losa reklama, je dobra reklama. Vasa glupost (prvobitni podnaslov) je bila bas simpa i privlacila komentare.. Ovako.. Bas dosadno. Pravi ste bezveznjakovici.
pa vi niste budisti.
hahahahaha ovaj sax je bas dobar sajt... A tek sto ima novinare koji znaju da pisu... hahahahahaha...
pa i za mene nije čuo cerić a ja mu derem čerku!
ovaj lama je papak mrtvi
hahahahahahahah ahahahahaha agahahahahah aahahahahahahahahhahah hahahahahhaha KOJA N E V J E R O V A T N A GLUPOST ! ? ! ? ! ?!??!?!!!!! iako su obojica budisti hahahahhahahah ahhahahahhaha sta to sto si budista ima da znaci da znas naravno i sve ostale budiste vec vidim sljedeci naslov cho chang nije cuo za cho cenga iako su obojica kinezi a svasta cu danas procitat
a ja sam mislio da se svi budisti poznaju..