Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao vjesti i srpske propagande heheheh masinerijo, masinerijo ponestajeti ulja polako ali sigurno heheheh jos malo, samo jos malo
jaka voda bregove valja
mene vake ko ova vedrana zele svaku noc
Vama ocito jos nije jasno da vam vize nece nikad biti ukinute . Europa jednostavno ne zeli muslimane . A jos kad vam Hrvatska uvede vize sljedece godine . ha ha ha Jedva cekam !
pa zna se da BiH ima neprijatelja, zna se da je u BiH pocinjen stravican zlocin tj. GENOCID, nekim zemljama to izgleda nije dovoljno pa bi najradije da to izbrisu kao da tu nije nista bilo kao npr.francuska.
Hvala vama G-dji Ashton na paznji koju dajte BiH-i! EU-a zabija glavu u pijesak sto se tice BiH-e al nacistickoj srbiji koja cuva i krije hitlera ratka mladica EU-a ukinu vize! EU-a je islamofobna,nazalost BiH-i koja je sigurno oduvijek bila najtolerantija zemlja u Europi! BiH4EVER!
Jasno je da je problem u radikalnom islamu kao i drugdje u svijetu . I sve dok se to ne izkorijeni mira nece biti .
nea u nas problema ba