Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Pipo Svaka cast u mnogim komentarima se slazem sa vama. A koliko vidim neki vas kritikuju blago da kazem samo se vi ne obazirite na njihovo misljenje. Nije se taj rodio ko je narodu ugodio pozdrav.
Svako dobro G-ine Clinton! Bosnohercegovci vas cijene i zele vam brz oporavak! Kad ce bit neki spomenik, kulturna organizacija, asocijacija, koje ce nosit ime G-ina Clinotona u BiH-i??? politicke minderaske pic***e su vise neg pic***e! lopovske izdajice i SANU spijuni za unistenje BiH-e! BiH4EVER!