Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi dodatno naoružajte već naoružane bande pa ćete nakon par godina ući nogom u Libiju da \"zaustavite terorizam\" kao u iraku i afganistanu. dvoličnjaci zapadnjački
e cigane crni , drzi se ti svoje drzave i svojih problema...
obama posto si pravi supina
Sad mi je krivo što je ona ravaku Anđa snimila film o ratu u BiH.Svi ti američki glumci imaju koristi od n.a.m.j.e.š.t.e.n.i.h i .i.s.c.e.n.i.r.a.n.i.h ratova!Ona bolje živi i drugi američki glumci nego cijela BiH.
SOTONO
\"Cilj vojne kampanje je da Gaddafi na kraju ode i mi dobijemo naftu i gas\"
Konačno si priznao svima koji su to odavno znali a bunili se kako nam vrijeđaš inteligenciju pričom o zaštiti civila. UN je izglasao zonu zabranu za letove, NIJE usvojio deklaraciju o bombardovanju teknova, i vojsku u povlačenju (Gadafi ima najnovije leteće tenkove-parkiraju se na leteće ćilime i siju smrt sa velikih visina). Pobunjenici napadaju gradove, civili ginu, ali, avaj, to nema na vijestima, inače (ne)zavisnih medija!
Necete to docekati!nece Gadafi otici!Jadni ste i sadama ubiste na pravdi Boga samo da bi svoju guzicu uvalili bijednici!Da bog dá vam se sjeme zatrlo.Trebao je Tsunami vas pokupiti,a ne Japan!Trebao vas je sravniti,ali neka bice ako Bog dá!
A ONDA CETE SE GUZOVACE LAGANO PRIKLJUCITI NA LIIBIJSKU NAFTU!
naslov bi trebao biti ovakav Cilj vojne kampanje je da Amerika zauzme podrucja libije bogata naftom!