Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su bogdom bacili ... tu bi ih đavo i odnio (mislim amerikance)
Sejtan bi odnio i ruse i anglocioniste i lihvare ... steta, stvarno steta ...
Churchil je bio MASON. Taj kriminalac je napravio Irak kao vjestacku drzavu tako sto je ubija bilo koga sto se usprotivio tome,cak je Engleska vojska pravila masarke u selima gdje su nalazili bilo kako oruzje a bacali su i kemijsko oruzje. To je dio istorije o kojem se ne prica,danasnji Irak je kreacija Engleska i Churchila kao dio plana za Novi svjetski poredak bas kao i kreacija Izraela i Saudijke Arabije.
...stara engleska, zavali savezniku...
"jedini spas za svjetsku civilizaciju da američki predsjednik proglasi kako Rusija ugrožava mir u svijetu",ovako i danas rade,Irak,Afganistan,Libija,Sirija,sve one "ugrozavaju" mir u svijetu a Ameri su inace pacifisti
Koliko su zlo da su mogli mislis da to ne bi ucinili?