Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjacima saučešća dok počinioce uzp-a i genocida se postavlja na vlast suspendiranjem Ustava države. De bolan.
Dali je u Srbiji dan zalosti ili dali uopce pridaju bilo kakav znacaj ovom zlocinu? Zna li se sta?
naravno i opet nam spremate isto,veliku srbiju i veliku hrvatsku
Hvala SDP, Nasa Stranko i NiP sto za Beogradsku djecu moze dan zalosti u BiH a za Tuzlansku ne!
Traži da Srbija izruči Novaka Djukica, ta poruka jedino važi.
OJ SRBIJO HOĆEŠ IKADA SEBI DOĆI
Medjunarodna zajednica treba uhapsiti i sudski kazniti Novaka Đukića da se zločini ne ponove. Sve drugo je ohrabljivanje za iduće zločine
Trazi Smite da se pas koji je.presudjen za ovaj zločin vrati u BiH u KPD Zenica.
Jesi li se zabrinuo brate moj, sve ti ebem.
Odlazi gnjido islamofobna
Sta mi on prica o kapiji nacist mrtvi
Samo nam nemoj reći da si žalostan zbog toga kao HDZ i Bojana Krišto
Reče savremeni vođa SS diviziona!
Samo kažem hvala Bogu pa ti nisi bio na mjestu onih u to doba, tipa Miterana ili Holbrooka. Pa ti bi sa Vučićem puco po Sarajevu. Mame ti se sjetimo.
Goouser047..stvarno je to užasno što se dogodilo u Ahmićima,ali prijatelju ubijena su i djeca,žene i stariji ljudi u Grabovici pa o tome ništa ne pišeš,ne valja ti to nikako
Schmidta žali , a uvodi fasisticke zakone u BiH koji opet sutra mogu dovesti do istoga.Zakoni her Scmidta su suprotni zakonima EU šta će biti kada nekada za 20 , 50 , 100 godina BiH bude član EU ti se zakoni EU moraju primjenjivati u BiH jedan čovjek jedan glas.Koja je to nacionalna država u EU sve su građanske.