Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravi primjer kako se oduprijeti zidovskom lobiju u svijetu...prebacis svu vrijednu imovinu na vlastito tlo i u prijateljske zemlje poput Kine..pa kad prodane duse EU i USA pokusaju da ti uvedu sankcije i blokiraju imovinu jer nisi zidovski rob a napredujes iz dana u dan..samo se se slatko nasmijes i kazes SIPAK BRATE :)).
Tako se čuva svoja zemlja.
To Ugo legendo...ne daj svoju zemlju korporacijama, vrati zlato, dizi skole i bolnice i vladaj sve dok te narod bira i zeli...