Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logično je da Kasto stoji iza ubistva, to je čista samoodbrana, jer Kennedi se ne bi smirio dok ne bi ubio Kastra.
auu zamisli dao je podrsku crncima, sto su u tim vremenima radili svi politicari u demo stranci radi svoje promocije kakve veze njegov brat ima s tim sta je on uradio? jedini razlog sto je bio protiv CIA-e je zato sto nisu igrali po njegovim pravilima, i usrali su invaziju na kubu navodni planovi.. urbani mitovi, jel?
Kennedyjeva podrška pokretu za građanska prava crnaca,Intenziviranje progona mafijaša od strane Kennedyjevog brata Roberta; nevraćanje usluga za pomoć Kennedyjevima prilikom namještanja izbora 1960,Kennedyjevo nastojanje da se CIA ukine,...Kennedyjevi navodni planovi da se smanje ili ograniče izdaci za vojsku kako bi se preusmjerili na socijalna izdavanja, a što bi upropastilo vodeće tvrtke za proizvodnju oružja i vojne opreme...neki od razloga(sa wikepedije)
Ukinuti nepravedni embargo i platiti odštetu Kubi.
ne budi glup. padas na americku propagandu sta je kennedy uradio dobro, haj nabroj jednu stvar? poceo rat u vijetnamu, tj. bio najveci zagovornik rata u americkoj politici, pa vrsio atentate na druge predsjednike. a na ovo \" \"Fidel znao za Oswaldove namjere i ništa nije učinio kako bi spriječio atentat\". se samo mogu nasmijat. kenedi pokusao kastra ubit 200 puta, i sad taj isti kastro treba da spreci atentat na takvu jednu svinju, hahha de ba
Samo kreten moze misliti da je Kennedy-a ubio Oswald.
Latell ističe da je \"Fidel znao za Oswaldove namjere i ništa nije učinio kako bi spriječio atentat\". Kakvi ublehasi, a Fidel prezivi 638 pokusaja atentata od te iste Amerike i on da sprecava atentat! Presmjesno! Kapitalisticka bagra!
Kennedy je znao previse i kakvi ljudi upravljaju Amerikom i svijetom,kad je to pokusao zaustaviti,oni su njega zaustavili.Jedini americki predsj.koji je imao petlju.