Nekada najpoznatiji terorista
0
Carlos "Šakal" u ponedjeljak na suđenju u Parizu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta će karlos. mevlid mu kroz noge probacivo
Uhmm....zna se i koje je religije bio kad je pocinio svoje nedjelo.
In der Haft konvertierte Ramírez Sánchez (Carlos the Jackal) zum Islam U zatvoru je Sakal presao na islam. Zna covjek koja religija ima razumijevanja za njegova djela.
KRSCANSKI TERORIZAM
\"Kurban Bajram otkazan.\" -1782 ovce lajkovale. -891 krave podijelile. -2343 mesara komentarisala.
http://ow.ly/7kvw8
to sto si procitao njegovo ime i dao si za pravo da ga sudis kao krscanskog teroristu pokazuje koliko si jadan, prvo procitaj ko je bio ilic ramires sanchez, za koga je radio, sa kim je u braku i onda donesi sud... jadan bio
prvi put cujem da k.r.s.c.a.nin moze biti t.e.r.o.rista, a vela havle :) bajram mubarek olsun svim muslimanima sarajevo-x-a :)
Zaboravili ste spomenuti da ga je hollywood ekranizirao u filmu \"The Jackal\". Bruse Willis kao Carlos Sakal i Richard Gere kao Declan Mulqueen. U svakom slucaju jako opasan lik. P.S. Kada ce ekranizirati Mevlida?
vidi se gospodin a terorista treba nama par ovakvih da našew političare ozmu za taoce nikome ne trebaju