Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha sam se prozva. Taman pomisliš da je Biden najveći imbecil...
Demokrati nikad nisu bili imbacili, savi ratovi su krenuli od republikanaca pa i ovaj.
Ovi isti su bombardovali Srbiju 1999. Nju nece spomenut, neka se srame.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce jezik na pravo
Srbiju je zaboravio. Amerika je 1999. pocinila zlocin.
Srbija je zrtva u ratovima 1990ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Peče savjest, očito
Ja uzasno prevedenog clanka, hljebe
u iraku nisu poginuli deseci no stotine tisuća civila , čak milion
Otkio sam sebe i istinu Allah ga kaznio zbog njega su ubijana neduzna djeca i silovane zene!!!
E jest ga i kaznio, drzi govore na koktel zabavama. Nema nista od nebeske kazne , ovaj je trebao da je pravde u Hagu sa ex-yu bagrom dijeliti celiju.
Ljudi olako shvataju kada budaletina zauzme vodecu poziciju u drzavi i krene se igrati rata po svijetu... Ovaj Bush je dobar primjer kao i Putin, sve je to li la.
Globalisti se sprdaju s rajom. Poginulim iračkim civilima, američkim i iračkim vojnicima, i svim tim tamo unesrećenim narodom, milionima. Da je kakvog suda pravde, Bush i Bler bi bili u Hagu i zajedno sa Karadžićem na doživotnu. Ali USA ne priznaje sud u Hagu. 😎
Jebena je 8nstant Karma
Citam komentare i razmisljam, izgleda da seposlije ove Bushove izjave o Iraku, sva agresija Rusije u Ukrajini ponistava. Pa smijesno zaista. Ono sto je Bush radio u Iraku, sad radi Putin u Ukrajini. Nista drugacije, nista agresivnije, nista neljudskije...ubice naroda radi svojih bolesnih ideja!!!
Pa postoji razlika. U Ukrajini postoje oni koji se izjašnjavaju kao Rusi, hoće da budu dio Rusije... U Iraku jedino što su neki htjeli da se sruši Sadam. Ili da budu dio Irana. Kurdistana... Nikakve veze sa SAD. Ostalo su dobili u paket aranžmanu od Saveznika.
Bg je bio legitiman cilj.
Mržnja nije opravdanje za glupost.
Ko o čemu - baba o uštipcima!
Velike pare se vrte u vojnoj industriji. Da nema ratova šta bi radili sa silnim oružjem što ga proizvedu, gdje bi ga upotrebili.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaahhahhaahahahaaahhaahhahaah
Amerikanci su nama Europljanima zakuhali ovo s Ukrajinom. Vodili su dva svjetska rata na europskom tlu, očito žele i treći samo kako bi nam mogli prodavati svoje oružje da svoju ekonomiju izvuku iz krize, a zatim će nam uvaljivati svoje kredite za obnovu Europe. STOP SAD-u DOK NIJE KASNO! Svi već poznajemo vašu taktiku!
Tko ne vjeruje neka pogleda situaciju s plinom. Posvađali su nas s Rusijom koja nam je plin i naftu davala relativno povoljno, samo da nam mogu sada izvoziti svoj plin i zaraditi. Koji čovjek zdravog razuma će plaćati skupi plin koji se tankerima dovozi iz SAD-a, kada tu kod kod Rusa imamo nekoliko puta jeftinije!?
Hoce jezik pravo
Bush je us