Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno dođe čovjeku da se popiša na svoju brobu na sve ovo što je branio i odbranio , kad oni debili ili njihovi potomci koji nisu znali ni da nas organizuju za odbranu još uvijek sjede po pralamentima. Nema ovdje političara s glave. Ovo samo k e r i n j e koje gleda svoj lični interes.
Sami smo krivi slusajuci politicku suplju pricu 30 godina nasi lidera koji su samo imali licni interes
Hahah sad ce Srbima bit tesko ulazit tamo, hajmo u red na sve strane..
Kad se čovjek sjeti da su ovi, mađari, poljaci i td bili unazad 20 godina od naše tadašnje zemlje, imali smo najjači pasoš na svijetu i sve i vidiš da su se ratovi džaba vodili jer svi ovi na vlasti imaju sve a narod ništa, prezirem političare do zadnjeg.
E hoće se usrećiti ostale EU države ovim potezom
A nas Bosance ko je6e
Sad nam je sve ravno do Romanije
A mi... mi ćemo glasati opet za istu bagru i žaliti se da su nam drugi sve krivi
slusajte vi vase vjernike i fasiste pa ce vama biti i ruanda zapad!
Samo djelomično tačno,pomorski i vazdušni saobraćaj,slučajna ili namjerna greška autora teksta!
Cist prostor.
Spavate li mirno “građani” exYu kvazidržavica - Banana republika?!🤔
Prije 5 dana sam ulazio iz Austrije u Njemačku autom i zaista nema granica i ne kontrolise se svako ali Nijemci su naoružani dugim cijevima sto ne izgleda bas privlačno
To ce im doci glave,uce im svakakve budale u drzave i.izvoditi teroristicke napade
Bosnjaci i Srbi ni danas ne kontaju sta je EU. To nije neka magicna novcana kasica koju razbijes kad postanes clan da bi se automatski obogatio. Ko je ekonomska unija, koja sluzi povezivanju ljudi, roba i usluga, te laksem, i u slucaju Sengena, slobodnom protoku istih. Tu je i euro koji kao valuta sluzi laksoj drgovoni izmedju clanica. Clanstvo se dobija kroz dobru diplomatiju, a ne cmizdrenje Bosnjaka i Srba kako ih niko ne voli i kako im se clanstvo ne daje iz ovog ili onog razloga.
Onlyme.....Sine, to smo i mislili da je EU. Taman nam to i treba. Sloboda kretanja, protok roba i ljudi.....
Nekad smo se smijali Bugarskoj i Rumuniji a oni su sad presisali i Hrvatsku. Presisat ce i druge zemlje. Mi ostajemo gdje jesmo, zahvaljujuci srbima koji imaju ideje iz 10 stoljeca.
Ovo bi trebao biti top komentar.
Hvala riđobradom alibabi i 40 razbojnika za nazadak 100 god. BiH (kreteni nepismeni) . Nek ove idiotske zemlje zemlje napreduju a nas vratili unazad kao da smo Avganistan.