Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moramo i mi SDA parazite i lopovsku ga ma d otjerat i naplatit sve što su popljačkali i potrošili od 96-do danas. Sevap je ubit SDA krmka lopovskog nakon što prepiše pokradenu imovinu i račune u stranim bankama.
Ovima iz SDP-mafijaske partijice ne gine malo jaca metla. Ali takva da se nikad vise ne pojave. Izdajice svoga naroda (a to Bugari nisu) zavrsice na smetljistu. Onom pravom.
Lijepo e sto vi pojedinci mislite da ce ,,skolovana"dijaspora ucinito nesto, Nema od toga nista,oni misle o sebi Vi ste ti sto treba da se pokrenete Sretno od srca.
Nije nama tesko najuriti vlado,problem je da mi nemamo alternativu koga postaviti posto na nasim prostorima nepostoji pojedinac niti grupa koja se razlikuje od danasnjih vlastodrzaca Imam neka saznanja da se u dijaspori vode pripreme i organizovanje mlade grupe visoko obrazovanih ljudi koji ce se u dogledno vrijeme pojaviti na nasoj politickoj sceni i uz pomoc naroda pomesti danasnje vladare Nadam se da ce to da se desi uskoro
Molim te reci mi odakle se javljas please:)
@pajser ni topovima ni tenkovima...vole stolicu i sadomazo, ko i narod uzivaju u tudjem bolu a neko i da ga prima kako sprijeda tako i straga.Narod je uvijek izmedju i mekece ko napusena ovca.
ove naše ni pajserima ne možeš otjerati
Ovako trebamo i mi one naše lopove iz SDA. Šalim se ovo je samo da dobijem lajk ;)
Ne pada klada daleko od drveta....kakvi smo sada mi, takvi će nam biti i pra-praunuci. Znači Izmetbegovići, Čovići, Lagumdžije tj. njihovi potpmci i nadalje u ovoj zemlji će vladati.
@Dan, Pa uhvatite se i vi metle,da vam praunucad to ne docekaju. I ovi se bore protiv toga...
Ovako će i naša praunučad otpratiti Tihiće, Čoviće, Dodike i Lagumdžije. A nama nek je laka zemlja jer život u ovoj jadnoj, opljačkanoj zemlji svakako nije.