Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada su amerikanci bombardovali srbe oko sarajeva, bilo je \"naprijed nasi\"...picke, one prave sjede kod nas i pehlivane, cas za amriku cas za iran. pa pola vas sto kenjate ovdje, da ste iranu, letjee bi vam glave i to uzivo na trgu. pa kada vam je iran toliko drag, sto ne idete tamo, sigurno ste jako dobrodosi..evo recimo ambass, mogao bi ti rvi da se zaletis pa da recimo izraelu pokazes kako si zajeban. mozda ako jace podviknes neko ce se fakat prepasti. ili recimo sto ne prosetas do US ambasade u sarajevu i ne pokazes im majku im njihovu cionsticko kapitalisticku, kako si hrabar. koji si ti idiot, al neka te
Kada ce vise ovi ludjaci iz Irana prestati napadati jevrejsku drzavu.Sta su im jevreji skrivili.Jevrejski narod je najveci pacenik od svih naroda.Pustite ljude da uzivaju u svojoj zemlji, u svetoj zemlji.I nek se Iran ne zavarava, izrael je i sveta hriscanska zemlja, tako da napad na izrael je napad na Izrael, SAD, Veliku Britaniju i cijeli hriscanski svijet, a to ukljucuje i Rusiju.
naprijed Iran!!!! zgazite cioniste kad je ostatak svijeta postao ko picka i sami se ulizuju kapitalistima i bogatunima!!!
samo ostro... mamu im americku