Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od stanovnika juzne europe najvise ima Francuza u Londonu - pa ima ih samo u Londonu 500,000 ito onih koji su uzeli residence gore - na to treba dodati one koji gore rade a jos imaju 'residence' u Francuskoj. London je poslije Pariza i Marseille najveci Francuski grad. Ne treba mi Klix da saznam stvari - zivio sam u Londonu 25 godina.
ma gdje su te visoke place? zivio sam tamo 25 godina .. visoke su place ako radis u nekoj investment bank u Londonu ili neki top Law Firm, Hedge Fund itd - uglavnom poslovi gdje se vrti lova rukama i gdje ona ulazi u dzep. Ja sam prvi posao dobio u Londonu u 2006 u PricewaterhouseCoopers i pocetna placa mi je bila £24,000 - negdje oko £1,400 mjesecno x 12.. da mi moji nisu pomagali, nebi mogao izaci nijednom u Londonu.
osim toga, da Talijani idu u Englesku moze biti al to su oni sa Juga - sjeverna Italija ima veci standard od Britanije i to vam kazem ja koji sam zivio u obe zemlje.. doduse sad je Italiju udarila kriza ali kad sam ja dole zivio, Sjever Italije je bio dosta bogatiji od Engleske
poljski u zapadnom londobu cesci od engleskog
londonu*
ah ne mogu da vjerujem.
Kako će drinski i franci objasniti da je ključni čovjek u nabavci oružja za napade u Parizu Srbijanac :-D
@Luna.Luna moze teoretski..u praksi nije