Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendiji C.e.r.i.c.u nasli 4000 km u gepeku, kaze nisam ja sejtan mi podmetno
@SRB-IN Selam Alejkum tursko kopile sta ima ili bolje receno Sluga ehhehehe kakve vakcine ba sta lajes tu mi smo vama dala jednu dozu za citav zivot to jest biti Tursko kopile :D :D
@mala SVAKA CAST KRALJU
ne vec na pravoslavlje on njih simpatizira
tipicni KRSCANSKI TERORIZAM, drze po kucama pse,macke,miseve,zmije..siluju ,bombarduju i kasape djecu
Je li iko tu zavrsio kakve skole? ... ili je to neki \"bosanski\"?
MA nije on terorista,pa nije musliman hahahaha.
puno se tebi daje paznje uh ta norveska kako su mahki sa ovakvim zlocincima i sa nasim srbima zlocincima joj da mi je ovog pet minuta da ga prupitam stosta kako bi pjevo ohohoioo
Dozvoliti zlocincu da se ovako provodi i sprda sa zrtvama ?? Ee moja demokratijo.. a znate kazniti sitne \"ribe\" sto ukradu koju sitnicu.. Boze gdje si ti ?
pomozimo bosancerosu da nadje zivot..
Idiotkinjo jedna morbidna,nadam se da ces i ti barem na pola sata ostati bez interneta u toj nedodjiji gdje god da se nalazis pa da i mi malo dahnemo od tvojih retardiranih komentara,da ovdje sta ne napises na guz.icu bi ti izaslo maloumnice! Primi ki.tu sa vremena na vrijeme ako nadjes kakvog ocajnika koji hoda suhog ku.r.ca godinama,jedino bi te takav pipnuo,pa mozda i izbacis svu tu frustraciju od sebe jado jadna!
kako bi ovoga u ex Yugi procesuirali po p.s. -u
Pa ljudi dokad cete ove krcane nazivati ubicama a ne teroristima ! Da su kod jednog muslimana nasli samo samo kasikaru na SA bi bio veliki naslov uhapsen terorista !!!
Hvala što ste napisali \'\'Norveški terorista\'\' Respect.
Jest vala filozof. Ono on ko naso neki primjer da pokaze kolko je on posvecen bio jednom cilju a kako je inace najmirniji covjek na svijetu.
How yes no Pozdrav iz Diznilenda
Otvorite mu glavu pa pogledajte šta je unutra.