Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wtf? bijesan? zna li za apaurin, bog ga ubio?
@Asylum III jel to ide na recept ili? :D
@rrikikiki, ja se vec dobro zabrinula za tebe... a nisam ga odavno provjeravala, odmah cu :* @ares :* kako si samo propustio kada sam mejl stavila u promet :D zelim ti da sto prije nadjes te velike apaurine, u paru, ofkors :))) znas da ti zelim samo najbolje :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Unakazio bih ja njemu to 'lijepo' lice u dva poteza.
Eto, da je na zapadu onda bi tvrdio da su mu nastanvnici internata stavljali mjesne proizvode i da je zbog toga iztraumatiziran. U Brazilu ce biti pusten nakon par godina i onda ce se kandidovati za presjednika. Onda ce on opet biti u stanju da nekome stavlja mjesne proizvode
sad bjelosvjetske tinejdzerke tipkaju na fejsbuku " mawi ", " kako je PeP ", " pwawda za twiaga " a on im poklao desetak vrsnjakinja ! dokaz koliko je svijet otisao u kuraс !
Za ovakve ljude uglavnom nema spasa ni rehabilitacije. Kad već postoji taj bijes, ubilački nagon, šteta što ga nije prvo usmjerio prema sebi, a ne tek kad je uhapšen.
kad priznaš jedno ubistvo za koje znaš da ćeš bit skenjan do kraja života nakon toga možeš priznati i na desetine drugih, i koga nisi i koga jesi.
RIchard Kulinski je jos uvijek daleko ispred njega kada se gleda najgori
kuklinski je bio hitman za mafiju, sto znaci da je vecinu ljudi ubio za pare, tako da se ne mogu poredit. bundy i dahmer su bili daleko ludji od njih. kanibalizam, nekrofilija i ostale simapticne aktivnosti
da je musliman....
Od Ebu Hurejre, r.a., se prenosi da je rekao: Rekao je Allahov Poslanik, s.a.v.s.,: “Tako mi Onoga u cijoj je ruci moja dusa, nece nestati dunjaluka sve dok ne dodje dan kada ubica nece znati zbog cega je ubio, a ni ubijeni zbog cega je ubijen.”
Ukoliko bude osudjen??? Jedino ga moze spasiti ludara.
Cuj ! Ako bude osudjen za ovo..a vec priznao ubistva..! Ma na lomacu..s manijakom!!!
Oprosti mu Bože jer nije sav svoj.
A Srebrenica , Mladic sa cetnicima preko Drine ?
Ccccc.