Francuskinja poginula
0
Bomba u najvećem kairskom bazaru
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bolan zavjera probudite se ljudi , kako vam se vise negadi optuzivat zapad prestanite se praviti blesavi
Ovaj sajt uopce neposta sve komentare
@daag plaho im je stalo do nas \"zapadnih turista\" jer previse potrosimo tamo. jest al u paprikama. hajd ti malo na bali i ostale tropske krajeve,tamo neeeeema bombi.opet u paprikama.
Ovo je tipicna akcija made of Cia i ostale tajne sluzbe, cilj je narod prepast i osuditi opet pogresne ljude... stvaranje panike i nesigurnosti, taktika straha.... U onim napadu u Indiji su mjestani isto vidili bjele ljude, engleski su pricali... ali opet Al-kaida=Al CIA
@ daag Egipat prosjecno posjeti oko 8 miliona turista godisnje, a svega 10-tak ih u prosjeku pogine. eh sad taj prosjek uporedi sa susjednom hrvatskom i njihovim brojem gostiju i smrtnih slucajeva (sto u saobracajkama, nesrecama na moru, ubistvima, nestankom...) pa onda statisticki uporedi gdje su ti vece sanse da nastradas? U Egiptu, Hrvatskoj ili na nasim putevima? A svojim ogranicenim razmisljanjem propustas puno u zivotu!!!
ONi koji nisu shvatili da je to ironija onda nista im ja ne mogu.. kazem samo kako je lahko nabacivat sve na zapad kada je u pitanju terorizam, fasizam, ekstremizam itd.. Meni je neshvatkjivo sto nase budale brane te koje zlo cine a kritikuju zapad...
Sta ces da ti dam, kad tako revnosno kontoas neke stvari. :) :) :) Vjerovatno (po tebi)su i cunami 2004. godine izazvali islamski teroristi, fundamentalisti i ostali, jer pobogu, treba zapadnjake pobit.
Ma ja uvijek je zapad u pitanju kada se terorizam siri, uvijek su krivi turisti, krivi su jedinjene drzave itd, krivi su drugi a vi branite terorizam, fasizam, i ekstremizam....
dagg preglup si ti paša, ovdje prosipas glupost a nemas pojma o životu, nemozes ti dalje od neuma ni ići, a što se tiće ovog napada, iza toga stoji i sam zapad jer oni imaju najviše intersa od tog.
neee, ja kazem opcenito! strasno u svakom slucaju!
Sta ima zapadni turista, na kojem zapadu ti zivis, kad odes u Srbiju na odmor onda ce te vjerovatno ubiti jer si za njih \"zapadni\" turista. :)
@daag to i jeste cilj zapada koji je ovo vjerovatno i priredio
pa ti idi u ovaj Egipat...zaklela sam se da turisticki ne idem ni u jednu islamsku zemlju...to ti je glava u vreci...meta im zapadni turisti, eh sad nek gledaju kad im propadne turizam...